Tap mot Høland – igjen

Posted by admin on august 22, 2013
Gutter 19

Det handlet bare om en ting før kampen på Årnes Kunstgress når vi fikk Høland på besøk. De lå 4 poeng bak oss på tabellen og med seier ville vi øke ledelsen til 7 og forbedre muligheten for å nå sesongmålet og bil topp 5 i serien.
Det gikk ikke slik vi ønsket og ”bataljen” utviklet seg til å bli de forspilte sjansers kamp. Førsteomgangen ble jevnspilt og spillet bølget frem og tilbake med sjanser til begge lag. Vår keeper, for anledningen Henrik, reddet oss gang på gang den første halve timen med en tre – fire praktredninger. Høland er et lag med god fysikk og de spiller god fotball, men vi var helt på høyde gjennom omgangen. Vi klarte ikke å få hull på byllen, noe Høland maktet ved to anledninger i første omgang. Dermed sto det 0–2 ved pause.
I pausen ble det bestemt at vi skulle fortsette det gode spillet, så ville målene komme i 2.omgang.
I andre omgang bruker vi normalt å heve oss betraktelig. Det skjedde også i denne kampen og vi kjørte Høland over på defensiven og skapte mange sjanser for å redusere Hølands ledelse. Reduseringen kom også tidlig i omgangen, men derfra og inn til kampslutt klarte vi ikke å score flere mål selv om vi hadde mange og kjempestore sjanser. Et tips til treningene fremover må bli trening på avslutninger. Høland økte ledelsen på et straffespark og kampen endte med et 1 – 3-tap. 

Målene kom slik:
28.minutt, 0-1: Høland har fått corner og legger den inn foran mål. Ballen får en høy bue og vi får ikke klarert slik at ballen går tilsynelatende direkte i mål på bakre stolpe. I ettertid vet vi at ballen ble stusset av en eller annen slik at vår mann på bakre stolpe fikk ballen i magen og dermed ikke klarte å få den klarert ut i ufarlig område. En annen sak er at dommeren burde ha blåst frispark da vår keeper ble klart ureglementert dyttet i ryggen da han hoppet opp for å bokse ballen ut av feltet.
41.minutt, 0-2: Ballen befinner seg foran vår 16-meter og en Hølandangriper får sendt av gårde et tilsynelatende ufarlig skudd som går rett på keeper. På en eller annen måte klarer Henrik å slå ballen inn i mål. Den ellers så sikre og pålitelige Henrik redder 9999 av 10000 slike skudd, men akkurat der og da gikk Høland opp i 2-0 ledelse.
55.minutt, 1-2: Vi får frispark på litt over midtstreken midt på banen. Simen A slår høyt inn i feltet og en Hølandforsvarer får såvidt hårtustene på ballen, nok til at ballen endrer retning og går i mål. Etter min mening et selvmål, men Simen må få kreditert scoringen.
57.minutt, 1-3: Høland er på besøk inne i vår 16-meter og en angriper blir felt. Dommeren dømmer et korrekt straffespart som blir satt sikkert i mål. 

Team Nes stilte med følgende mannskap i en tilnærmet 4 – 4 – 1 – 1-formasjon:
Henrik – Haakon(Marius i 32 min), Simen A, Øyvind SM(Julian i 30 min), Andreas (Michael i 6 min) – Steinar(Øyvind H i 25 min), Kim, Bendik(Petter T i 32 min), Sjamil(Kristian i 6 min) – Martin – Thor Anders

Comments are closed.