Svak kamp av gutta mot Gjelleråsen

Posted by admin on september 22, 2013
Gutter 19

Kamper mot et slikt Gjelleråsenlag vinner vi 49 av 50 ganger, men ikke på Haga lørdag 21.september. Det ble en meget svak forestilling fra vår side og bare unntaksvis viste vi fram de ferdigheter og den fotballforståelsen som behøves for også å slå laget som ligger sist på tabellen i 1.divisjon. Alle lagene i divisjonen har potensiale for å slå alle på en god dag, slik at et minimum av innsats og engasjement må til for å slå seriens dårligste lag.

Pauseprat fra treneren.

Treneren prøver å si de riktige tingene i pausen, men spillerne var desverre ikke motagelig for fotballfaglig god veiledning.

Det så ut som om alle forventet at sidemannen skulle ta ansvar for laget og dermed ble det slik at ingen viste frem det som er nødvendig for å vinne kampen. Det skal også sies at i fra startelveren fra forrige kamp mot Eidvold TFvar det kun 3 stk igjen. Det er ingen unnskyldning for tapet mot Gjelleråsen, men muligens en forklaring.

Målet kom slik:
44 min, 0-1: Gjelleråsen har fått corner og slår ballen høyt inn foran mål. Vår keeper klarer så vidt å fiste ballen videre bak i feltet og der står en upresset Gjelleråsen-spiller alene og får beinet ballen tilbake i lengste hjørne og beskrivende for kampen->med kneet!!

Vi stilte med følgende mannskap i en 4-4-2 formasjon:
Emil Q – Haakon, Simen A, Øyvind SM, Marius – Bendik, Ola Sondre(Petter S i 17 min), Andreas, Petter T – Timmy(Thomas P i 25 min), Steinar(Ola Sondre i 5 min)

Comments are closed.