J 17 kjørte over Skedsmo Seier 9-3

Posted by admin on mai 08, 2014
Jenter 17, Jenter 1999

Team Nes-Skedsmo 2  Onsdag 07.05.2014 Kl.2030

Så var det tid for kamp igjen. Veldig sen start denne gang,kl 2030 på bortebane, og med to jenter som var syk og meldte frafall var vi kun 12 spillere fra start.Med tanke på været, kun 1-2 grader var det kanskje en fordel siden jentene ikke kunne bytte så ofte, men veldig sårbar for skader.Og, like før kampen startet , klarte Josefine å trå feil slik at hun fikk en liten vridning i foten. Heldig viste det seg å ikke være så veldig alvorlig, slik at hun ble spilleklar etter hvert.

Før kampen startet var vi enig om å gå ut med høyt tempo og press, og spille baller på de raske kantene og angrepsspillerne våre. Og jentene gjorde som vi var enig om- Gang på gang ble ballen tredd igennom og første ballen lå i motstandermålet allerde etter få minutter. Dette ble gjentatt fler ganger gjnnom hele kampen. I tilegg var vi  i farlig på corner, og scorte flere mål her.Bla la Ida en ball direkte i mål fra cornermerket.

Dagens høydepunkter kom fra Marianne som scorte 6 mål.

Vi kontrollerte kampen fra start til mål etter iherdig innsats, anført av kaptein Sina, og et hardtkjempende forsvar.Selv om motstanderen spilte mye ball seg i mellom og trillet mye ball bak og på midtbanen, var de sjanseløs på seier mot et Team Nes lag med fart, innsats og pondus og som gang på gang spilte seg i scorings posisjon.

Til slutt vant jentene 9-3 fult fortjent på en iskald mai kveld.

Mål: Marianne 6-Andrea 1-Sina 1-Ida –

Assist: Sina 2- Ida 2 -Susanne-Aurora-Andrea- Josefine

 

Link til Raumnes

Torbjørn

Comments are closed.