J17 1DIV Harestua – TN

Posted by admin on mai 18, 2014
Jenter 17, Jenter 1999

Harestua kunstgress
18 mai kl. 18.00

Med et par frafall på kampdag så var det en liten tropp som dro til kamp i dag.
Oda P, Ida O og Maren var med fra J99. Bra innsats jenter !
12 jenter møtte opp på et flott anlegg. Sola steikte og det var 23-24 grader i skyggen.

Varmen ble slitsom i første omgang, men det var den for motstanderene også. Første omgang er jevn. Harestua kjører offisdetaktikk og stod veldig høyt.
Deres beste spillere var også midtstopperne som vi slet med å komme igjennom. Men vi får noen sjanser og den største var kanskje langskuddet til Oda P som gikk i tverliggeren. Bakover har vi stor sett god kontroll. Med kun en reserve så er det ikke lett å rullere slik at de som trenger noen minutter på benken får det heller. Men jentene er sporty og det ordner seg.

I andre omgang tar vi over mer av spillet. Vi gjør en endring på topp som gav flere muligheter, og vi trykket bra på. Flere store sjanser så vi burde tatt med oss alle poengene hjem. Det ender målløst. Veldig bra at vi holder målet rent i dag. Merete og forsvar gjør god jobb. Midbanene kriger hardt hele kampen. Harestua spiller tøft.

Dagens resultat : 0-0

Link til Nesinfo

Comments are closed.