J17 1DIV TN – Rælingen

Posted by admin on mai 28, 2014
Jenter 17, Jenter 1999

Det var godt og varmt i dag. 3 spillere er på konsert og en på damekamp. I tillegg så ble ikke Elise frisk til kampen i dag.
4 hospitanter var med fra J99. Sofie, Oda, Maren og Ida O. Som alltid bra innsats jenter. 🙂

Så vi stilte 13 stk på kampen i dag. Rælingen er et ungt og spillende lag. Vi snakker en del om kollektivt press og prøve å spille ball med presisjon og høyt tempo. Kampen starter jevnt og så lenge vi klarer å plassere oss smart så er vi på de og vinner baller.

Merete åpner trygt og er god i mål i hele kampen. Vi har noen gode sjanser i starten uten at det ender i mål.

De scorer først på et langskudd, men vi kommer tilbake på et kjempeflott angrep der Aurora setter opp, og Andrea timer løpet sitt perfekt. Flott scoring.:) Så lenge vi kommer i balanse på midtbanen så går det bra, men de gangene de kommer seg fri blir det ofte skummelt.

Til pause ligger vi under 2-1.
Vi har som mål å komme opp i 2-2, men det glipper to ganger for oss før vi scorer igjen. Nok et flott angrep der Andrea spiller inn til Marianne som scorer en flott scoring.: Rælingen scorer to ganger til for Ida O klemmer til med et hardt og høyt langskudd som gå rett i mål fra langt hold.
En kjempeherlig scoring Ida. 🙂
På slutten begynner flere spillere å gå tom for krefter i varmen. Joesfine som har løpt veldig mye får krampe i begge leggene, og må bæres av banen. Kampen ender med 6-3 til Rælingen. Rælingen er et godt spillende lag så det er ikke ufortjent at de vinner.

Vi sliter litt med å få klarert ball innefor og rett utenfor 16 meter noen ganger og det resulterer i baklengsmål i dag. Noe vi må jobbe med. Det er vår boks og vi skal bestemme der. Vi har også noen sjanser som kunne gitt scoring. Tung kamp i varmen, men samtlige jobber hardt for å følge arbeidsplanen.

Resultat : Tap 3-6
Scoringer : Andrea 1, Marianne 1 og Ida O 1
Assist : Aurora 1 og Andrea 1
Dagens spillere: Merete, Vilde, Maren, Marlene, Josefine, Aurora, Charlotte, Andrea, Susanne, Marianne, Oda P, Sofie og Ida.

Comments are closed.