J 17 1 Div. Aurskog-Team Nes 1-5

Posted by admin on juni 06, 2014
Jenter 17, Jenter 1999

Sen kamp kl 2030,lang reise og på en dag som det har bøtta ned hele dagen og varmt og fuktig luft..Kamp på gress, en bane som har taklet regnværet utrolig godt, men med veldig høyt gress. Premissene var lagt, og det ble  en veldig tung kamp for alle , noe som viste seg med at vi måtte bytte spillere veldig ofte. Vi var 15 jenter klar for kamp, inkludert to hospitanter fra J 15.

Vi begynner dårlig og ligger ganske fort under 0-1. Men så tar jentene tak i kampen ,og sakte men sikkert fører vi kampen og innen dommeren blåser av for pause leder vi 2-1.

Vi fortsetter med å føre etter pause og etter noe bra spill og noen flotte angrep vinner vi 5-1.

Vi er det klart beste laget gjennom store deler av kampen, men har mye å gå på. Bla er vi ikke god nok på første og annen forsvars jobben. Motstanderen vinner for mange baller her og er mer aggresive enn oss. Vi bli stående for mye i ro og det mangler til tider initiativ fra spillerne. Men vi produserer nok bra spill til å vinne kampen og lager noen flotte mål. Fortjent seier på en middels dag spillemessig, med tunge spilleforhold.

Fakta: Aurskog-Team Nes 1-5

Spillere . Merete, Marlene, Serine, Josefine, Vilde, Aurora, Andrea, Sina, Ida, Susanne, Marianne, Elise,  Oda, Maren 99 og Sofie 99.

Mål. Marianne 3, Ida 1, Andrea 1

Assist.Sina 1, Marlene1, Andrea1, Sina1

Comments are closed.