Skadevi 2014

Posted by admin on juli 02, 2014
Jenter 17, Jenter 1999

Årets Skadevi cup ble en spesiell cup først og fremst fordi det var kun 10 av våre jenter som kunne delta. Det så litt mørkt ut en stund, men etter litt tid i tankeboksen tok vi kontakt med Sørumsand og Nittedal og det hele løste seg ved at Malin og Ida fra Sørumsand og Siri, Pia og Cathrin fra Nittedal meldte seg som spillere med en gang. Da var vi 15 stk, og det skal holde.

Søndagen før vi dro hadde vi en fellessamling med treningskamp etterpå. Det ble en kamp som endte med hele 13-3 seier. Jentene fant hverandre fint og det var til tider veldig bra spill i den kampen.

På torsdag var det avreisedag til Sverige. Team Nes stiller med hele 9 lag. Spillerene kommer frem til skolen vi skal ligge på og det er mange ungdommer der. Det er ikke meldt strålende sommervær så vi må nok regne med litt fuktige drakter i løpet av cupen. 🙂

Fredag kamp 1:
Fredagen starter med frokost og etterhvert drar vi til kamp nr 1 som er mot Himledalen. Vi vet vel så godt som ingenting om dette laget. Rett før kampstart kommer et tordenvær inn mot området, og dommeren sier at pga tett kampprogram så vil ikke kampen bli utsatt om det begynner å tordne og lyne på banen. Da blir det resultatet som står bli sluttresultat. Jentene tar det poenget kjapt og nesten umiddelbart tar Ida kast til Sina som stormer i angrep og vi er i ledelse. Perfekt start. 🙂 . Tordenværet kommer ikke til oss så vi kjører på og vi scorer jevnt og trutt. Forsvar og keeper tar de få angrepene som kommer og det står 8-0 etter 50 minutter med fotball. En perfekt start, og spillere og foreldre får den nødvendige roen. 🙂
Mål: Sina 4, Andrea 2,Ida JH 1 og Pia 1
Assist: Marianne 2, Charlotte 1, Pia1, Andrea 1, Serine 1, Ida 1 og Malin 1

Fredag kamp 2:
Team Nes sitt lag i Skadevi cup
Laget før kampen mot Herrestads:
Foran fra venstre: Marianne, Siri, Cathrin, Merete, Oda og Aurora.
Bak fra venstre:
Ida JH, Charlotte, Ida J, Malin, Andrea, Sina, Serine, Vilde og Pia.

Neste kamp er samme dag og mot laget Herrestads. Denne kampen går på en flott bane i Timmersdalen. Skikkelig landlig.
Kampen starter mere jevnt enn forrige kamp, men vi har sjanser uten at det blir mål. Men i det 16 minutt kommer første mål, og etter det kommer målene tett. Jentene jager scoringer og forsvaret og keeperne har panserkontroll. Denne kampen ender også 8-0. Det kunne vært en del mer.
Mål: Marianne 3, Pia 3 og Sina 2
Assist: Aurora 3, Pia 2, Andrea 1, Charlotte 1 og Malin 1

Da var fredagens kamper over, og klokka er vel omkring 21:00 når vi er tilbake på skolen.
Neste kamp er først kl. 13.00 på lørdag så vi trenger ikke stå opp tidlig. 🙂

Lørdag kamp 3:
Det er siste kamp i gruppespillet og det er en ren gruppefinale. Vi er sikre på A-sluttspill før kampen. Vi vinner gruppa med uavgjort eller seier. Godt å få en tøff kamp før vi skal spille enten 8. dels eller kvartfinale. Vinner vi gruppa skal vi ikke spille flere kamper denne dagen.
Med det regnværet som er så er jentene veldig klare på at vi skal kun spille en kamp og gå rett til kvartfinale.
Motstander Våmbs er et godt lag, og de tar føringen i kampen. Det blir en kamp som krever mye hard jobbing av samtlige spillere. Det ansvaret tar jentene og vi som ser på får se en flott kamp. Det er Våmbs som får kampens første mål. På det tidspunktet i kampen så er det ikke ufortjent heller. Men vi jobber oss inn i kampen. Vi får noen rare dommeravgjørelser imot, men jentene står på og vi skaper flere store sjanser. Det er tilslutt Oda som spiller fri Marianne som endelig scorer målet vi har jaget. Det ender 1-1 og jentene jubler for seier og kvartfinaleplass. 🙂
De fleste jentene blir med forelsdre til hotell for å få en dusj og slappe av litt på hotellrom.
Scoring : Marianne 1
Assist : Oda 1

Søndag kamp 4 – kvartfinale:
Tidlig start. Kamp klokken 09:00 mot en annen gruppevinner. Nemlig Skärgården. Første del av kampen så sliter vi litt med å finne ut av formasjonene til motstanderene, men det løser seg sakte men sikkert. Når vi i tillegg får vårt første mål ca halveis i første omgang så tar vi over kampen og jobber beinhardt på hver eneste ball. Vi leder 4-0, men helt på slutten så får Skärgården et trøstemål. Selv om kampen ender bra så skader Sina seg, og hun kan ikke spille mer i cupen. Veldig synd for kapteinen vår, og såklart veldig synd for laget.
Godt fornøyde med resultatet, og nå er det semifinale kl. 13:00. Før kampen rekker vi både lunch og å sjekke ut av skolen.
Soringer : Marianne 2, Pia 1 og Sin 1
Assist : Ida 2, Marianne 1 og Aurora 1

Søndag kamp 5 – semifinale:
Motstander er Enskede. Denne kampen sliter vi veldig med å komme oss inn i spillet. Vi sliter med flere feilpasninger, og plasseringene i forhold til motstanderene. Litt kolektivt tilbakefall. Det er litt imot spillets gang når vi scorer på vår første sjanse. Det er Pia som setter opp Marianne og vi leder 1-0. 🙂
Selv med ledelse så blir vi jobbbende mye uten at vi får tak på motstanderene. I andre omgang får de først 1-1 på frispark, og 2-1 like etter på straffe. Vi klarer ikke å komme opp med noe som gjør at vi berger uavgjort. Vi taper 2-1. Det var ikke gøy.
Scoring : Marianne
Assist : Pia

Søndag kamp 6 – bronsefinale:
Vârnamo er motstander og dette laget møtte som 13 åringer i Skadevi i finalen i B-sluttspillet. Da tapte vi 2-1. Denne gangen skulle det gå bedre.
Men vi startet med at Aurora ikke klarte å løpe så hun gav seg etter 1 minutt, og måtte se resten av kampen fra sidelinja. Heldigvis ikke noe langvarig. 🙂
Kampen går videre og vi er det klart førende laget og spiller oss til flere sjanser. Det er veldig fortjent når vi scorer første mål. Vi har god kontroll i hele kampen, og det er et veldig fornøyd lag som tilslutt vinner 3-0. 3 plass er veldig deilig. Godt å se litt bra pasningspill og bevegelser som vi savnet i forrige kamp.
Scoringer : Marianne 2, Pia 1
Assist : Andrea 1, Pia 1

Så er det premieutdeling med medaljer og pokal.
3. plass i Skadevi 2014.
Bronselaget i Skadevi 2014

Vinner av cupen ble Våmbs som vi spilte 1-1 mot i gruppespillet, og som vi hadde bra tak på.
Da var en lang fotballhelg over og en lang tur hjem stod foran oss. Vil benytte anledningen til å takke foreldre og spillere for en flott helg. Det har vært en ren fornøyelse å være med som trener for denne gjengen.

Seks kamper ble spilt
Vi scoret 25 mål
Vi slapp inn 4 mål. (Super keepere og forsvar)
Målscorere i cupen : Marianne 9, Sina 7, Pia 6, Andrea 2, Ida JH 1
Assister i cupen : Pia 5, Aurora 4, Marianne 3, Andrea 3, Ida JH 2, Charlotte 2, Malin 2, Oda 1, Serine 1

Er det noen assister vi har glemt så får dere si fra så skal vi rette opp i det.

Bilder fra kampen mot Våmbs
Bilder fra bronsefinalen mot Vârnamo.
Bilder fra premieutdelingen.

God ferie alle sammen. 🙂

Stein

Comments are closed.