J17 1 DIV Team Nes – Gjerdrum

Posted by admin on august 10, 2014
Jenter 17, Jenter 1999

Det var første seriekamp etter ferien, og nest siste kamp i «vårserien»

Vi hadde en del spillere på ferie, skadet eller syk så vi fikk med oss 4 stk fra J99 (Maren, Caroline, Sofie og Ida O) og fra J2000 stilte Camilla og Oda FM). De går veldig godt sammen med våre jenter. En fin blanding av spillere.

Gjerdrum pleier å være et lag som gir oss jevne kamper, men vi vinner ofte til slutt.
Dagens kamp startet med et lang innlegg fra Gjerdrum som går over alle og faller ned i borteste hjørne av målet. Så etter 40 sekunder var vi bakpå med 0-1. Men ikke lenge etter blir Sofie frispilt på midtbanen og hun vender og slår inn i bakrom til Marianne som er i full fart. Aurora og Sofie følger opp, og Sofie setter 45 graders pasningen fra Marianne kontant i mål. Et skole-eksempel. Herlig scoring. 🙂

Kampen er jevn, og det er Gjerdrum som setter neste mål igjen, men i neste angrep reduserer Marianne på en flott scoring. 2-2 til pause. Vi har et lite overtak på slutten av omgangen.

I andre om gang er Marianne frempå igjen og vi leder 3-2. Denne gang er det Gjerdrum som scorer i angrepet etterpå og det står 3-3. Men så er det slutt. Gjerdrum virker slitne og vi jobber på jevnt og trutt. Forsvar og keeper har stengt målet og vi skaper mer og mer. Dagens spiller foran målet er Marianne som scorer 3 mål til, og blir 5 målsscorer. Veldig bra. 🙂

En veldig bra gjennomført kamp. Vi har fokus på å forsøke å spille ball i laget for å komme oss fremover og i angrep. I andre omgang eier vi kampen. Gøy å se at vi med så mange hospitanter så klarer laget å få til så mange gode angrep og at vi klarer å temme motstanderne helt.
En god start på høstsesongen jenter. 🙂

DAgens resultat: seier 6-3
Scorere : Sofie 1 og Marianne 5
Assist : Marianne 1, Andrea 1, Serine 1 og Sofie 1

Neste kamp er mot LSK, og her får vi nok en tøffere motstander.

Comments are closed.