J17 Seriekamp mot Nittedal 2

Posted by admin on september 10, 2014
Jenter 17, Jenter 1999

Dato : 10 sept kl 18:30
Sted : Nittedal kunstgress

Etter et par litt dårlige resultater så var lysten på en seier stor hos jentene.
Vi har vært litt herjet med sykdom i det siste. Det var noen av jentene også i dag som ikke var helt i toppslag, men de gjorde det godt samtlige i dag. Vi har med oss Cornelia, Karoline og Sofie fra J15 laget i dag. Bra jobbe jenter. 🙂
I kampen mot Nittedal har vi et lite overtak igjennom hele kampen, men det er ikke snakk om å rundspille motstanderne. Jentene jobber jevnt og trutt og kommer til sjanser. Vi får vårt første mål på corner. Ida slår inn, Andrea er først på ball som ender hos Charlotte som scorer og vi leder kampen. 🙂 . Vår neste corner skrur Ida rett i mål 🙂 . Vi har lagt et godt grunnlag i kampen. Vi har god kontroll i forsvaret, og Merete plukker det som slipper igjennom. Vi scorer nok en gang. Denne gang er det Aurora som spiller fri Andrea som scorer et fint mål 🙂 . Det virker som vi ikke hadde oppdaget venstresiden vår før langt ut i kampen, men det ble noen sjanser derfra etterhvert også. Sofie spiller igjennom Susanne og det står 4-0 til pause. 🙂
I andre omgang får ikke motstanderne mange sjanser, og vi har god kontroll. Når det er 20 minutter igjen må keeper Merete ut, og da er Ida sporty og tar på seg hanskene og står i mål ut omgangen.
I andre omgang punkterer vi kampen fullestendig. Andrea scorer 5-0 etter assist fra Charlotte 🙂 . Dagens siste mål er også dagens tredje cornermål.
Karoline slår flott inn til Susanne som trenger to forsøk før ballen sitter i nota 🙂 . Deilig med en seier igjen, og nå har vi vel åpnet høstjakta slik at det skal bli vrient å ta poeng fra oss utover.

En god kamp der vi vinner fordi vi står på mest og vil vinne mest. Spillmessig har vi mer å gå på, men det fikser vi i neste kamp. 🙂

Resultat : Seier 6-0
Målscorere : Charlotte 1, Ida 1, Andrea 2, Susanne 2
Assist : Andrea 1, Aurora 1, Sofie 1, Charlotte 1, Karoline 1
Dagens spillere :
Merete
Andrea
Aurora
Vilde
Ida
Marlene
Charlotte
Josefine
Susanne
Oda
Sofie
Cornelia
Karoline

Bilder og artikkel fra Raumnes
Artikkel fra Nesinfo

Comments are closed.