J16 Hadelands cup

Posted by admin on oktober 26, 2014
Jenter 17, Jenter 1999

Dette ble første cup der J99 og J98 stilte som et lag.
Hele 17 spillere var påmeldt, men Aurora og Ida L måtte stå over pga skader.
Som keeper fikk vi med oss Tine på lån fra Fuvo. Takk for innsatsen Tine både på treninger før cupen og i kampene i dag. 🙂

TN_HadelandsCup 2014
Spillerne som deltok:  Tine, Josefine, Ingrid, Marlene, Oda, Maren, Ida O, Cornelia, Andrea, Caroline, Lina, Marianne, Ida JH, Sofie og Vilde.

Første kamp er kl. 09:00 så det er tidlig start på dagen.
Første motstander er en gammel kjenning. Nemlig Nittedal. Vi får en dårlig start på kampen. De første 5 minuttene presses vi hardt og får 2 baklengs mål i mot. Resten av kampen er vi mer med, men vi sliter med å etablere noe godt lagspill. En kjempesjanse får vi der Sofie er veldig nære å redusere.

Kamp nr to er mot Hadeland 1. Verst mulig start med at Hadeland scorer i første angrep. De har et par veldig skumle cornere, men ellers er kampen jevn. Ida JH har en stor sjanse men får ikke skuddet på mål. Vi sliter også i denne kampen med samspill og flut i spill. Det blir mer å få ballen hurtig fram uten adresse.

Siste gruppespillkamp er mot Brumunddal. I denne kampen sitter endelig spillet vårt. Spillerene virker tryggere på hverandre og forsøker å spille ball og ser at det fungerer. Ida JH presser forsvaret til å gjøre feil og sørger for at vi leder 1-0 etter et godt skudd. 🙂
Det ser lenge ut til at vi skal vinne, men en corner i mot der vi ikke klarer å ta ut alle spillerene gjør at vi får mål i mot og kampen ender 1-1. En klar forbedring i spill i siste kamp. Det er positivt. Vi ser også at vi har ting å jobbe med i vinter.
En fin cup som passet veldig bra med tanke på sammenslåing av lag. Det tar tid å samspille nytt lag så vi får være tålmodige og jobbe videre.

Resultater :
Nittedal – TN 2-0
TN – Hadeland 1 0-1
TN – Brumunddal 1-1 (målscorer : Ida JH)

Comments are closed.