Treningskamp J17 Rapid Athene – TN

Posted by admin on februar 15, 2015
Damer, Jenter 17, Jenter 1999

Kampstart 12:30 på Melløs stadion (kunstgress)

Vi var 12 stk til denne kampen. Det er lite, men i dag kom vi oss ganske greit i gjennom med 12 stk.

Kampen starter med at vi tar føringen i kampen og vi kommer oss til gode avslutninger. Det går ikke lang tid før vi scorer heller. Aurora har pasningn til Karoline som sette ballen i mål. :). 1-0. Så får Rapid frispark og jentene setter opp en «morsom» variant av en mur. Frisparket er det klasse over og det går rett i mål. Det står 1-1. Men vi kjører på. Midtbanen klarer å utnytte det ledige rommet fremover og vi spiller oss til nye muligheter. Janine og Karoline (assist av hhv Andera og Janine) scorer hvert sitt mål og vi tar pause med ledelse 3-1. Fortjent etter spill og sjanser. Vi har god kontroll i banespill og jentene spiller på seg selvtillit.

I andre omgang tar det helt av og målene kommer jevnt og trutt. Først er det Josfine som kommer opp banen og spiller Oda FM elegant i gjennom. Oda er iskaldt og setter ballen i mål. Så er det Ida JH som vil vise at vi også kan skyte gode frispark. Rett i mål. Janine er neste målscorer også er det bom-bom fra Karo som scorer to raske mål. Ida O scorer mål nr 9 og Janine avslutter det hele med et flott direkteskudd i krysset.

Karoline og Janine scorer begge hattrick og ekstra stas for Karoline som blir 4 målsscorer. Nesten som å hoppe 251,5 i skiflyvning det. 🙂

Selv om vi scorer masse mål så må det nevnes at keeper og forsvar gjor en veldig god jobb. De dreper alle Rapids forsøk på å spille seg til mål.

Det en morsom kamp å se på der vi lyktes med mye, og det gjelder samtlige spillere.

Dagens spillere: Tine, Josefine (kaptein), Marlene, Vilde Ida JH, Aurora, Andrea, Oda FM, Karoline, Janine, Mari og Ida O.
Seier: 10-1
scoringer: Karoline 4, Janine 3, Oda FM 1, Ida JH 1, Ida O 1
assist: Aurora 1, Andrea 3, Janine 1, Josefine 1, Karoline 1 og Oda FM 1

Comments are closed.