Treningskamp J17 TN – Hadeland

Posted by admin on mars 08, 2015
Damer, Jenter 17, Jenter 1999

Sted : FUVO-banen , dato 8 mars med kampstart : 14:15

Skikkelig vårstemning i dag. Noen av jentene stilte i shorts og var absolutt klare for vårkamp. I dag fikk vi med oss to hospitanter fra J2000. Camilla og Oda FM. Begge to gjør en solid jobb i dag.

I første omgang har vi et godt spillermessig overtak på Hadeland. Det eneste som mangler er målene. Men vi spiller tålmodig og jobber jevnt og trutt. Hadeland får en kjempesjanse ca midtveis i omgangen og scorer på den. Deres første sjanse i kampen. Men vi er tålmodige og Oda FM får kjempet frem en corner i omgangens siste minutt. En herlig corner fra Aurora som Cornelia setter på mål, og det blir retur som Cornelia kriger i mål. Bra jobba. 🙂

Andre omgang er jevnere. Hadeland legger om på sin formasjon og får satt opp flere angrep. Det går en stund før vi er frempå igjen. Karoline spiller fri Sina som scorer sikkert. 🙂 . Neste scoring er det Oda FM som kommer rundt på sin kant og legger inn til Sina som setter sitt andre mål for dagen. 🙂 Vi har bra kontroll, men Hadeland har noen skumle sjanser de også som Tine og forsvaret rydder opp i.
I kampens siste minutt får vi straffe. Det er det Marlene som tar og setter sikkert i mål. 🙂 . Det ender med seier 4-1.

En fortjent seier, men Hadeland hadde også sine sjanser. En bra motstander som stod bra til oss. Vi kommer til å møte de i J17 serien i år.
Flott å se at alle sammen står på i hele kampen og vinnerviljen er til stede. Flott resultat i dag jenter.

Dagens spillere : Tine, Vilde, Marlene, Maren, Ida JH, Cornelia, Aurora, Charlotte, Sofie, Karoline, Sina, Susanne, Camilla og Oda FM.
Scoringer : Cornelia 1, Sina 2 og Marlene 1
Assister : Aurora 1, Karoline 1 og Oda FM 1.

Comments are closed.