Treningskamp Damer TN – Sørumsand

Posted by admin on mars 22, 2015
Damer, Jenter 17, Jenter 1999

Årnes 22 april 19:15

Vi er litt manko på sidebacker til denne kampen. Ingen av de som pleier å spille der var med i dag. Så vi måtte tenke litt nytt, og de som fikk prøve seg der klarte seg veldig bra.
Sørumsand er agressive fra start og vi henger litt etter i starten, men forsvaret rydder unna det som kommer. Vår første sjanse er en corner. Den er det Karoline som tar, og hun skrur den like godt rett i mål og vi leder 1-0 🙂 . Vi kommer mer og mer med i kampen og finner posisjonene våre mye bedre. Siste del av omgangen har vi et lite overtak. Det var en jevn førsteomgang, uten de helt store sjansene.

I andre omgang legger vi om til å kjøre med 2 spisser. Det gir oss mer kraft helt på topp. Vi starter bra og prøver å sette opp gode angrep. Linn skaffer oss et frispark rett utenfor 16-meteren. Karoline tar det og ballen treffer muren, men Marlene jager returen og scorer et flott mål. 🙂 2-0.

Siste del av omgangen har Sørmsand flere muligheter, men keeper Merete og forsvaret plukker ned alt som kommer og vi får med oss en deilig 2-0 seier.

Flott innsats, og bra at vi holder hele kampen.

Neste kamp så er det seriekamp.

Dagens spillere : Merete, Sofie, Mari I, Sina, Marlene, Cornelia, Aurora, Charlotte, Mari SM, Linn, Karoline, Catharina og Tine
Dagens scorere : Karoline og Marlene
Assister : Karoline.

Comments are closed.