J17 7 juni Hakadal – TN

Posted by admin on juni 07, 2015
Damer, Jenter 17, Jenter 1999

Søndagskamp i Hakadal. Det er sesongens andre 9er kamp, og 9er fotball er morsomt. Det går kjapt fra angrep til forsvar her, og det blir ofte en del mål. Det ble det i dag også, og vi fikk mange. Hakadal har en veldig god midtstopper som jobber for to, men det er ikke nok til å holde de inne i kampen veldig lenge. Vi tar kontroll i banespill og mye av første omgang blir kjør mot Hakadal. Men vi er ikke veldig effektive og vi jobber lite med å være i forkant, men venter litt på at man skal bli satt i spill. Uansett så leder vu 4-0 til pause. Det er veldig fortjent. Forsvar og keeper har nektet samtlige forsøk og der har vi panserkontroll.
I andre omgang kommer spillet mer og mer. Vi løper riktigere og vi slår mer ball i ledige rom og vi skaper sjanser i bøttter og spann. Veldig god trening på å sette opp angrep kjapt og med gode bevegelser og kvalitet i pasninger. Defensivt har vi også full kontroll.

Mye bra spill og kampen ender med seier 17-2. Greit at Hakadal også fikk et par mål. Det er ikke lett å bli rundspilt slik de ble i store deler av kampen. Så da hjelper det litt for de å få puttet et par mål.

Spesielt god andreomgang i dag jenter. 🙂

Vi vinner kampen 17-2
Målscorere : Ida O 2, Caroline 5, Aurora 2, Mari SM 2, Karoline 3, Oda FM 1, Charlotte 2
Assister : Karoline 1, Maren 1, Ingrid 1, Charlotte 1, Oda FM 4, Aurora 2, Caroline 1, Ida O 4, Ida JH 1
Dagens spillere : Merete, Ida JH, Ingrid, Maren, Lina, Caroline, Aurora, Charlotte, Oda FM, Mari SM, Karoline, Ida O

Comments are closed.