Nyheter

Strålende sesong for Team Nes G14

Posted by Teamnes on november 15, 2021
Nyheter / Kommentarer er skrudd av for Strålende sesong for Team Nes G14

Med en temperatur godt under 0 startet G14 oppkjøringen til sesongen 2021 for alvor 3. januar. Gutta var klare, trenerne var klare og alle håpet på at dette skulle bli en normal sesong etter at korona ødela mye av første sesong i ungdomsfotballen. Det skulle imidlertid vise seg at korona skulle stikke en og annen kjepp i hjula denne sesongen også. Det hindret likevel ikke at det til slutt ble en meget god sesong for spillerne på Team Nes G14.

Fram til påsketider ble treningshverdagen til gutta i preget av koronarestriksjoner. Det var perioder vi måtte holde treninger der spillerne fra Vormsund Ungdomsskole og Runni Ungdomsskole trente hver for seg, og i en annen periode ble det holdt styrkeøkter og teoriøkter på Teams fordi aktiviteten var stengt ned. All ære til gutta i disse periodene, de møtte opp og var positive i en vanskelig treningsperiode. Heldigvis normaliserte forholdene seg noe etter påske, og det var tilbud om 3-4 treninger i uka siden da. Vi forsto etter hvert at seriespill og kamper ble vanskelig å få gjennomført før sommerferien, men spillerne møtte likevel opp på trening og gjorde et godt treningsarbeid. Og belønningen kom i slutten av juni, i form av treningskamp mot Ull/Kisa. 19 spillere deltok i lagets første kamp på 7 måneder, og vi kunne reise fra Jessheim med en flott 2-1- seier.

Et av de store målene for sesongen var å gjennomføre høstsesongen med 2 lag, dette var et viktig mål for at alle skulle få et godt kamptilbud. Vi var nok i utgangspunktet litt for få spillere i troppen til 2 lag, men med noe hjelp fra yngre lag fikk vi det til. Og når vi oppsummerer: ikke bare gjennomførte vi, vi gjennomførte på en meget god måte!

Tidlig i august spilte vi to treningskamper, mot Bjørkelangen og Borgen. Disse ga en seier og et tap. I midten av august var det seriepremiere for Team Nes 2, borte mot Bjørkelangen. Bjørkelangen, et lag vi tapte mot 14 dager tidligere, skulle vise seg å bli for sterke og vi reiste hjem med 0-2. Dagen etter skulle Team Nes 1 spille borte mot Skedsmo, et lag vi hadde slitt med å ta poeng fra tidligere. Til tross for en tidlig ledelse og en jevn kamp, ble det 1 målstap i sesongens første kamp for Team Nes 1.

Selv om serieåpningen ble tung, fortsatte vi å ha trua på at dette kunne bli en god sesong. Allerede i serierunde 2 ble tap snudd til seier, Team Nes 1 vant 8-0 over Nittedal og Team Nes slo Lørenskog 9-2. Team Nes 1 så seg aldri tilbake og vant sine resterende kamper. Det ga 1. plass i 2.divisjon 2 poeng foran Skedsmo, med hele 41 scorede mål og bare 8 innslupne( 4 av dem kom i første kamp). Team Nes 2 avsluttet også veldig bra, de siste 5 kampene ga 3 seire, 1 uavgjort og et tap. Det ga 3.plass i 3.divisjon, vi scoret mest mål i serien og holdt godt tett bakover.

Hovedtrener Truls Frogner har sesongen gjennom hatt et avslappet forhold til resultater og tabellplassering, han har vært opptatt av utvikling. Vi har sett igjen det vi har trent på i kampene vi har spilt, og da må vi vel også kunne si oss fornøyd med utviklingen denne sesongen. Truls har til hver kamp hatt tre fokusområder, det har f.eks. vært høyt press, bakrom, bredde, skape rom for andre og bruke rommet som andre har skapt. Fokusområdene har variert fra kamp til kamp, men fokusområde 3 har alltid vært: Ha det gøy! Det har vi klart, og når alt kommer til alt er det vel derfor vi driver med fotball. Og da må sesongen vurderes som vellykket.

Et annet meget gledelig poeng med denne sesongen, er at vi fra sommeren har økt troppen med 6 spillere.

Nå er vi klare for å ta steget opp til G16, og gleder oss allerede til nye kamper om mål og poeng. Men ikke minst å utvikle oss videre og aller viktigst: Å ha det gøy med fotball! Og vil du være med å ha det gøy med oss, ta kontakt!

G16 avdelingsvinner

Posted by Teamnes on november 08, 2021
Nyheter / Kommentarer er skrudd av for G16 avdelingsvinner

Til tross for at Corona’n inntok oss i mars 2020 og ødela mye av fjorårets sesong – fortsatte så og si alle gutta på fotball, og har deltatt i sesongen 2021. Vi har hatt 16-17 aktive spillere denne sesongen, på treninger har vi vært 12-13 stk i snitt til enhver tid. Så snart myndighetene åpnet for treninger igjen etter nedstengningene var gutta i farta igjen!!!

Vi har i år spilt halv serie. Alle gledet seg til seriestart i august, og spillegleden har fulgt oss gjennom hele høstsesongen. Vi har spilt 9 seriekamper, derav 8 seire og 1 uavgjort. Som ubeseiret gjennom hele sesongen blei vi avdelingsvinnere i 3.divisjon. Det var jevnt i toppen – så serien blei avgjort i siste seriekamp – hjemme på Hvam mot Kurland 11.oktober. Med uavgjort eller seier ville vi bli avdelingsvinnere – men med tap ville Kurland vinne. Det var en kjempespennede kamp – hvor Kurland tok ledelsen 0-2. Gutta våre ville virkelig vinne denne dagen og snudde kampen. Så etter 80 minutter sto det 3-2 og vi kunne slippe jubelen løs.

Vi avsluttet sesongen med airball-kamper, pizza og Champions League på Årnes klubbhus. Det har vært en super sesong (selv med et par armbrudd og et par coronatilfeller i laget!!!) En herlig gjeng med flott ungdom! Trenere og lagledere ønsker alle gutta lykke til nå som noen fremdeles spiller G16 neste år og andre går opp til G19/junior.

De to foregående ukene har vi spilt 2 kamper mot Ull-Kisa. De blei også avdelingsvinnere i sin gruppe. Vinneren av disse 2 kampene blei avdelingsmestere. Ull-Kisa vant 2-1 på Årnes og 2-0 hjemme på Jessheim, så vi gratulerer dem som mestere. Vi henger absolutt ikke med hodet av den grunn!!!

Treningssamling

Posted by Teamnes on september 09, 2021
Nyheter / Kommentarer er skrudd av for Treningssamling

Et fint høstvær på Årnes stadion dannet rammen rundt treningssamlinga for G13 og G14 i Team Nes søndag formiddag. I tillegg deltok J/G 12 fra Raumnes & Årnes, som skal inn i Team Nes neste sesong. 

Den 2 timer lange treningsøkta var delt i 2 deler, en ferdighetsøkt og en spilløkt. Fokus for ferdighetsøkta var medtak, dette ble trent i en ren pasningsøvelse og en mer spillrelatert øvelse. Spilløkta ble organisert som en miniturnering med fire lag. Etter tre innledende kamper, ble det spilt finale og bronsefinale. Spillerne var aldersblandet gjennom hele samlinga. 

Avslutningen av samlinga bestod av frukt, brus og premiering av vinnerlaget fra turneringa. Vi ledere som deltok opplevde blide, ivrige, aktive og engasjerte spillere, og da er det viktigste med fotball oppnådd.  

Hovedmålet med denne første samlinga var det sosiale, at spillerne skulle bli kjent på tvers av aldersgrupper. På sikt er det et ønske om en større grad av samarbeid på tvers av årstrinn, og dette var en god start. 

Knall start for G13

Posted by Teamnes on august 22, 2021
Nyheter / Kommentarer er skrudd av for Knall start for G13

Fredag 20. august reiste G13 til Lørenskog for sin 1. seriekamp denne sesongen. 1. seriekamp kommer alltid litt brått på etter sommerferien, så vi var spente på hvilke form vi var i, og ikke minst på nivået til motstanderen. Det var litt kaos før kampstart, da det aldri dukket opp noe dommer, men kampverten til Lørenskog tok ansvar, og dømte hele kampen. Fra start til slutt dominerte Team Nes spillet, Lørenskog var kun en sjelden gang over på vår banehalvdel. Vi ledet 7-0 til pause, men gav oss ikke med det. Så da kampen ble blåst av viste sifrene hele 15-0 til oss. Mange av gutta kom på scoringslista, men det mest gledelige var det gode samspillet og lagmoralen gutta viste gjennom hele kampen.

Første serie kamp – G19

Posted by Teamnes on august 17, 2021
Nyheter / Kommentarer er skrudd av for Første serie kamp – G19

Første seriekamp.
16.august kl.20.30.
Skedsmo 3 -Team Nes G19
Skedsmo Kg.

Team Nes G19 har hatt en humpete vei frem til serieåpning etter at flere spillere har blitt borte, og tap i treningskampene før ferien. Alle var nok litt ekstra usikre på hvor man stod i forhold til andre lag i denne første kampen.

Dagen var kommet hvor gamle og nye helter satt i garderoben på Skedsmo. Stemningen var litt trykkende og nervøs, og praten gikk ikke alt for lett etter så lang tid uten seriespill.
Men det ble gøy å komme ut på banen med tilskuere, musikk til oppvarming og speaker.

Startelleveren var som følger:
Bjørnar Knapskog-Hope,
Birk Lindstad, Ola Haraldseth (K), Mads Laget, Jone Paulsen,
Henrik Lindstad, Hermann Smith, Alexander Dansken Gram Andersen, Anders Huser Bølge, Aleksander Pettersen
og Sander Ringnes.

På benken: Anders Valberg, Emil Myhre, Fredrik Bue, og Peder Anderson.

På tross av en nervøs start gjorde de høye skuldrene at man var skjerpet defensivt og Skedsmo trykket på med høyt press, men kom ikke til store sjanser og det som kom ble stoppet effektivt. Ingen av lagene fikk etablert noe særlig spill de første 15 minuttene, men følte seg litt frem på nivået.

I det 17 minuttet blir det slått en rask ball langs bakken igjennom forsvaret til Team Nes gutta og Skedsmospilleren er 5 meter forbi alle andre, og selv om Bjørnar først stopper 1v1 situasjonen glimrende er Skedsmo spilleren heldig som får ballen tilbake og setter den i mål, mellom to av våre forsvarere og Bjørnar som prøvde på nytt. Mange mente og kanskje med rette at hvis det hadde vært linjedommere eller hadde vært VAR i 2.div G19, så hadde aldri målet vært godkjent, men det ble ikke blåst offside der, ei heller i resten av kampen.
I stedet for bøye hodet, så krummet nesgutta nakken og de kom til flere sjanser resten av omgangen men marginene var ikke helt på vår side, ei heller på Skedsmos side som var farlig frempå et par ganger.

Etter en første omgang med høyt press og høyt tempo bestemte Skedsmo for å roe seg ned, noe som passet Nesgutta glimrende.
Flere raid på begge kanter ved Dansken, Pettersen gjorde at Skedsmo ble mer forsiktige og gikk for kontringer og mindre press, men kontringene ble kontant stoppet av forvarslinja og særlig Jone,Birk og Peder som vekslet på back-oppgavene (sammen med vikaren Fredrik), dirigert av dagens kaptein Ola.

I det 68.minuttet fikk Team Nes et,av få, frispark utenfor 16 meteren. Samtidig måtte dessverre Ola gå av med en skade, men fikk stående ovasjoner fra det tilreisende publikummet for innsatsen og Peder ble satt i en uvant rolle på stopperplass, sammen med Mads, og det ble suksess fra første minutt.
Hermann Smith tok frisparket men det ble blokkert, Dansken klarer å vinne tilbake ballen og legger den til Hermann som kaldt plasserer ballen i det lengste hjørnet for keeper. Fortjent 1-1 og kommentarene fra Skedsmo supporterklubb stilnet noe etter flittige kommentarer og meninger om det meste, samtidig som Nes-supporterne sin uhemmet jubel overdøvet alle andre.
På slutten av kampen presser nesgutta på og de vant mange flere dueller anført av den for dagen opplagte trioen Hermann, Henrik og Anders Myhre på midten og har fullt trykk fremover, men en god og heldig Skedsmo keeper redder 1-1 på slutten, selv om trioen Anders V, Anders og Sander vekslet på å gjøre livet surt for litt slitne defensive Skedsmospillere med gode offensive involveringer. Når avklaringene til Skedsmo blir sparket over taket på Skedsmo-ishall sier det litt om bildet i siste del av kampen.

En meget god innsats som et lag, og det er ikke kampen å dra frem enkeltspillere, selv om det hadde vært lett, men laget og ikke minst en bra start på sesongen. Nå gjenstår det terping og innsats på treningsfeltet før resten av sesongen fortsetter. I neste kamp møter Team Nes topplaget Frogner 26.08.

Sesongoppkjøringen over, klar for seriespill

Posted by Teamnes on august 12, 2021
Nyheter / Kommentarer er skrudd av for Sesongoppkjøringen over, klar for seriespill

G14 har, som alle andre lag, hatt en lang og brokete sesongoppkjøring med både aktivitetsstopp, trening med avstand og karantener. Heldigvis har det også vært vanlige treninger og treningskamper, og nå skal det meste være klart til sesongstart neste uke. 

G 14 har hatt 3 treningskamper, dette har gitt to seire og et tap. Før ferien spilte vi bortekamp mot Ull/ Kisa, en jevn og tøff kamp som endte med seier 2-1. Første uka i august var det hjemmekamp mot Bjørkelangen. Også dette en jevn kamp, men denne gangen trakk gjestene det lengste strået og vant til slutt 4-2. Tredje treningskamp gikk på Årnes stadion mot Borgen, og med seier 8-1 har gutta fått med seg godfølelsen inn mot seriestarten. Disse spillerne har deltatt i kampene: Amund Eriksen, Arslaan Ali Hussain, Daniel Jensen, Efe Cetin, Elias Ellefsen, Hamdo Hossein Alaswad, Jimmi Pettersen, Julian Zhang Førsund, Kristoffer Snildal, Lazar Radanovic, Mateo Stenbro, Mio Wahl, Samuel Clasby, Sander Granlien-Hartweg, Sigurd Røseplass Aas, Sivert Kristiansen, Thomas Paulsen, Fredrik Hanekamhaug, Oliver Næss, Marius Lundberg og Yosyas Bereket Abraha. 

Nå gjenstår to treninger til å finspisse formen før to tøffe bortekamper neste uke. Mandag reiser gutta til Bjørkelangen, mens Skedsmo er motstander på tirsdag. Spillerne er klare, og gleder seg til å komme i gang.  

Ullproffen

Posted by Teamnes on august 09, 2021
Nyheter / Kommentarer er skrudd av for Ullproffen

Ull/Kisa Fotball i samarbeid med NFF Akershus arrangerer Ullproffen for gutter og jenter på Øvre Romerike og omegn. Ullproffen er et spisset spillerutviklingstiltak for gutter og jenter i alderen 12-15 år, og de mest talentfulle spillerne på Øvre Romerike og omegn er invitert til en 3 dagers treningscamp.

På Ullproffen vil det delta mange forskjellige trenere. Både fra Ull/Kisa, andre klubber på Romerike, landslagstrenere og NFF Akershus.

Team Nes deltar med flere spillere fra de ulike årskullene, og vi ønsker alle sammen masse lykke til.

Foto: Thor Håkonsen

Treningskamp for G14

Posted by Teamnes on juni 25, 2021
Nyheter / Kommentarer er skrudd av for Treningskamp for G14

Onsdag reiste gutta på Team Nes til Jessheim for å måle krefter mot Ull/ Kisa. Det var nesten 8 måneder siden de sist hadde på seg kampdrakt, så de var mer enn klare. Dette var hovedtrener Truls Tangen Frogner sin første kamp med laget, så det var en spent trener som møtte laget til taktikkprat og oppvarming før kamp. Endelig skulle man få se hvilke resultater måneder med trening hadde gitt.
Kampen skulle vise seg å bli av det jevne og tøffe slaget der begge lag skapte muligheter foran motstanderens mål. Kampen viste også at gutta hadde tatt til seg det Truls hadde satt som fokusområder før kampen. Etter en jevn start der Team Nes skapte 2-3 gode sjanser, fikk Ull/ Kisa et straffespark som de satte i mål. Gutta hang ikke med hodet av den grunn, men fortsatte å kjøre på. Til slutt fikk de betalt for jobben, et frispark ble headet i mål og lagene gikk til pause på stillingen 1-1. 2. omgang fortsatte i samme spor som første, og begge lag hadde sine muligheter til å sette ballen i mål. Med 5 minutter igjen ble ballen spilt pent mellom Kisa-stopperne opp til spissen, og alene med keeper gjorde han ingen feil. Ballen ned til venstre for keeper, og 2-1 til oss. Vi holdt unna, og gutta kunne juble for årets første seier i årets første kamp. I denne kampen hadde vi matchvinnere både foran og bak: mål ble scoret, en keeper med gode redninger og et fantastisk returløp som hindret en ball, alle på Jessheim Idrettspark så i mål, i å gå over streken. 

Til høsten er vi klare for seriespill med våre 2 lag, og der har gutta store planer for å slå godt fra seg. Vi gleder oss! Og har du lyst til å være med, vi har plass til flere! Ta kontakt og så får du informasjon om treninger.

Foto: Stian Hartweg

Treningskamp G13

Posted by Teamnes on mars 15, 2021
Nyheter / Kommentarer er skrudd av for Treningskamp G13

Koronaen setter foreløpig stopper for annet enn treningsmatcher innad i kommunen. Så 14. mars var det duket for returoppgjør mot FUVO på bortebane. Strålende sol, flotte tribuner og kampklare gutter, satte en flott ramme på kampen. Det var to jevne lag som møttes til kamp, men mot slutten av 1. omgang klarte Team Nes ved Joakim og Jarle og sette inn et nydelig kontringsmål. Etter pausen satte FUVO inn et voldsomt støt, og plutselig lå vi under 2-1, men når det var igjen ca. 15. minutt av kampen fikk Team Nes straffe pga. hands. Sebastian satte inn straffescoringen, og da våknet gutta til liv igjen. Dette skulle vi ikke tape!! I sluttminuttene fikk Team Nes et frispark fra en god posisjon, og Thomas skrudde ballen flott i mål. Team Nes G13 dro i land en 3-2 seier, og søndagen endte på best mulig måte 👏⚽️👏

Foto: Thor Håkonsen
Foto: Thor Håkonsen

Truls Tangen Frogner blir ny hovedtrener for Team Nes G14!

Posted by admin on desember 28, 2020
Nyheter / Kommentarer er skrudd av for Truls Tangen Frogner blir ny hovedtrener for Team Nes G14!

Truls Tangen Frogner er ny hovedtrener for Team Nes G- 14, han overtar stafettpinnen etter Marius Hansen som har styrt gutta i 2020- sesongen. Vi takker Marius Hansen for en meget god innsats, både i barnefotballen i Hvam IL, samt første året i Team Nes.

Fra venstre: Marius Torgersen, Truls Tangen Frogner og Stian Hartweg.

Truls Tangen Frogner er R&Å- og Team Nes- gutt, og har spilt sin barne- og ungdomsfotball i Nes. Truls er fremdeles aktiv fotballspiller som keeper på R&Å sitt A- lag i 4. divisjon. Som trener er han under utdanning hos Høgskolen i Innlandet i studiet Bachelor idrett- spesialisering i trenerrollen, og har fullført NFF Grasrottrener kurs 1- 4 samt NFFs keepertrenerkurs for barne- og ungdomsfotballen. 

Marius Torgersen og Stian Hartweg blir med videre som hjelpetrenere, de har fulgt guttene i henholdsvis Haga og R&Å siden de startet med fotball som 6- åringer. 

Odd Arne Andersen blir ny hovedtrener på G19!

Posted by admin on desember 22, 2020
Nyheter / Kommentarer er skrudd av for Odd Arne Andersen blir ny hovedtrener på G19!

Odd Arne Andersen er engasjert som ny hovedtrener på G19. Han har en rik fotball-cv og har tidligere trent juniorlag i Vålerenga, Stabæk og Jevnaker/Lunner. Av annen erfaring har han også trent rekruttlaget til Oppsal Fotball og A-lagene til Kletmetsrud og Bjørkelangen (siste året før de ble Aurskog/Høland).

Odd Arne får med seg både Magne Knapskog, Tommy Andersen og Christine Hope i støtteapparatet. De har vært med hele veien siden oppstarten i sine respektive klubber, og er veldig positive til at Odd har kommet inn som hovedtrener.

Det er plass til flere spillere i jr-gruppa, og ta kontakt på su@teamnes.no hvis du ønsker å være med i 2021. Dette blir bra!

Morten Eriksen blir hovedtrener på G13!

Posted by admin on desember 14, 2020
Nyheter / Kommentarer er skrudd av for Morten Eriksen blir hovedtrener på G13!

Morten Eriksen blir hovedtrener for G13, 2008 guttene, i 2021. Han har vært hovedtrener for Hvam sine gutter siden de startet opp som 6-åringer, og blir med videre i ungdomsfotballen. Morten får med seg et solid apparat og vi har stor tro på at det blir et meget godt tilbud for neste års 13-åringer. Morten har selv spilt fotball som keeper, og spilte senest i 2019 for både A-laget og M34 til Hvam IL.

Andre trenerforum mandag 24/9

Posted by Teamnes on september 17, 2018
Nyheter / Kommentarer er skrudd av for Andre trenerforum mandag 24/9

Hei!

Jeg inviterer til årets andre trenerforum mandag den 24/9 kl. 19.00 til 21.00 i Nes Arena, møtelokalet bak kiosken.
Jeg oppfordrer alle trenere til å delta disse få timene. For dere som har trening eller kamp kan dere evt. koordinere med assistenttrener/lagleder, sånn at hovedtreneren kan stille på møtet.

Møtets agenda med forbehold for endringer er:
– kort gjennomgang av sportsplanen
– åpen dialog om strukturering av treninger (fornye og inspirere hverandre)
– kvalitetssikre at kurs og utdannelse er oppdatert bruk mot kvalitetsklubb
– kurs
– spilleprinsipper
– trenerkontrakter og politiattest hvis vi mangler noe her
– treningstider høst/vinter
– hospitering/differansiering
– annet (herunder kvalik.spill)

Send meg en mail hvis dere vil ha annet på agendaen.
Bekreft vennligst deltagelse så fort som mulig.

Michael Tuxen Boll
Tuxen Sport Management

Team Nes har hentet inn ny trenerkoordinator

Posted by Teamnes on februar 23, 2018
Nyheter / Kommentarer er skrudd av for Team Nes har hentet inn ny trenerkoordinator

Team Nes har ansatt ny trenerkoordinator.

Michael Tuxen Boll (33) har takket ja til å bli Team Nes sin trenerkoordinator. Michael har erfaring fra toppklubber i Norge og Danmark.

Se facebook for hele artikkelen.

 

 

Mange jenter spiller fotball i Team Nes

Posted by Jan on oktober 27, 2017
Nyheter / Kommentarer er skrudd av for Mange jenter spiller fotball i Team Nes
Team Nes ønsker å  lage gode fotballtilbud gjennom samarbeidet og her er litt info om jentelagene.
I team Nes  i 2017 var det mange jenter som spilte fotball i Team Nes. Vi hadde fire grupper og enda flere lag i serien.
Det var i forrige sesong egen jenteansvarlig og Team Nes hadde eget damelag, lag  for 13 åringer, lag for 14 åringer og  lag for 15 åringer i tillegg. Lagene deltok på flere cuper Sør Cup, Hamar mv. og det ble gitt mulighet for  å prøve seg på alderen over for mange jenter. Det var også egen gruppe i vinter som fikk tilbud om ekstra trening en gang i uka. Lagene har sosiale aktiviteter.
Det er for neste sesong allerede ansatt en godt kvalifisert trener og sportslig utvalg jobber med å skaffe flere.  Det vil utover  høsten bli egne jenteaktivitet og det er dialog med kretsen for å lage flere aktiviteter.Treningstider tildeles etter lagenes eget ønske så langt som overhodet  mulig.
  • Det skal være gøy og utviklende å spille fotball i Team Nes både for gutter og jenter!