Jenter 17

Gull og sølv i Sør Cup J16 og J19

Posted by Jan on juli 01, 2016
Damer, Jenter 17, Jenter 1999, Nyheter / Kommentarer er skrudd av for Gull og sølv i Sør Cup J16 og J19

Flere lag fra Team Nes tok turen til Kristiansand i slutten av Juni. Vi var representert med J13-9er, G13-7er, G16 har 2 lag på to nivåer, J16-7er og J19-9er. Cupen var godt organisert, spesielt at spillere som var innlosjert på skoler ble hentet av busser som gikk i rute til de forskjellige banene.

J19 tok gull etter overbevisende spill i innledende og seier 2-1 mot Melhus i Finalen. Vinner fikk GULLDRAKTER levert av Umbro!

j19_vinnersorcup

Jenter 16, kom også til finalen – men ble slått av hjemmelaget Donn 3-2 etter en spennende kamp!

j17_sorcupsolv

 

 

Nye treningstider

Posted by admin on november 19, 2015
Jenter 17, Jenter 1999 / Kommentarer er skrudd av for Nye treningstider

Fra 18 november 2015:
Mandager: Årnes kl. 19.00-20.30
Onsdager: Årnes kunstgress kl. 20.00-21.30
Søndager: Årnes 16:00-17:30.

J17 7 juni Hakadal – TN

Posted by admin on juni 07, 2015
Damer, Jenter 17, Jenter 1999 / Kommentarer er skrudd av for J17 7 juni Hakadal – TN

Søndagskamp i Hakadal. Det er sesongens andre 9er kamp, og 9er fotball er morsomt. Det går kjapt fra angrep til forsvar her, og det blir ofte en del mål. Det ble det i dag også, og vi fikk mange. Hakadal har en veldig god midtstopper som jobber for to, men det er ikke nok til å holde de inne i kampen veldig lenge. Vi tar kontroll i banespill og mye av første omgang blir kjør mot Hakadal. Men vi er ikke veldig effektive og vi jobber lite med å være i forkant, men venter litt på at man skal bli satt i spill. Uansett så leder vu 4-0 til pause. Det er veldig fortjent. Forsvar og keeper har nektet samtlige forsøk og der har vi panserkontroll.
I andre omgang kommer spillet mer og mer. Vi løper riktigere og vi slår mer ball i ledige rom og vi skaper sjanser i bøttter og spann. Veldig god trening på å sette opp angrep kjapt og med gode bevegelser og kvalitet i pasninger. Defensivt har vi også full kontroll.

Mye bra spill og kampen ender med seier 17-2. Greit at Hakadal også fikk et par mål. Det er ikke lett å bli rundspilt slik de ble i store deler av kampen. Så da hjelper det litt for de å få puttet et par mål.

Spesielt god andreomgang i dag jenter. 🙂

Vi vinner kampen 17-2
Målscorere : Ida O 2, Caroline 5, Aurora 2, Mari SM 2, Karoline 3, Oda FM 1, Charlotte 2
Assister : Karoline 1, Maren 1, Ingrid 1, Charlotte 1, Oda FM 4, Aurora 2, Caroline 1, Ida O 4, Ida JH 1
Dagens spillere : Merete, Ida JH, Ingrid, Maren, Lina, Caroline, Aurora, Charlotte, Oda FM, Mari SM, Karoline, Ida O

J17 1DIV Team Nes – Gjelleråsen

Posted by admin on mai 22, 2015
Damer, Jenter 17, Jenter 1999 / Kommentarer er skrudd av for J17 1DIV Team Nes – Gjelleråsen

Onsdag 20 mai på Haga stadion

Årets første gresskamp. Det er noe spesielt med å komme på gress. Lukta, den myke matta også er balltempo litt lavere. Mindre skrubbsår blir det også. 🙂 Jentene var i hvertfall klar for en ny seier i dag.
Ny spiller med fra J2000 laget i dag var Selma som storspilte på venstreback. Bra levert Selma !

Så er det kampstart i flott vårvær. Ikke for varmt, men deilig sol. De første minuttene av kampen kjenner begge lagene litt på hverandre, men så begynner vi å feste grepet. Vi får flere store sjanser, men vi sliter med å få ballen i mål. Veldig bra at vi er offensive og kommer til avslutninger. Det står 0-0 til pause.

I andre omgang dominerer vi enda mer, og sjansene fortsetter å komme. Det smeller i tverligger, men vi må være litt tålmodige.
Så endelig kommer målet. Karoline tar corner som Charlotte dunker inn i målet med hodet. 🙂 Charlotte sitt andre cornermål på 2 dager. 🙂
Gjelleråsen har en stor sjanse, men Tine og forsvaret berger oss der.
Neste mål for oss er det Karoline som skaffer oss. Hun blitt tatt i straffefeltet og vi får straffespark.
Straffen er det Aurora som setter sikkert i mål.

Lina fikk prøve seg som back i dag, og gjorde det bra til å være første gangen. Ellers så var Tine og forsvaret sikkert som banken i dag.
Vi skaper mye fremover og det er bra. Utrolig deilig med en seier igjen. Vel fortjent jenter.

Seier 2-0 til TN, målscorere : Charlotte og Aurora, Assist : Karoline

Dagens lag :
Tine
Selma
Ingrid
Maren
Mari SM
Lina
Caroline
Aurora
Charlotte
Karoline
Oda PS
Ida O

J17 TN – Gjerdrum

Posted by admin on april 15, 2015
Jenter 17, Jenter 1999 / Kommentarer er skrudd av for J17 TN – Gjerdrum

kl. 18:00 på FUVO banen

Det var første gangen Team Nes-jentene spiller hjemmekamp i serien på Opakermoen. Det er tredje J17 kamp på 8 dager. Så programmet har vært tett.
Til denne kampen har vi med oss 3 spillere fra J15 laget. Oda FM, Emilie og Emma. Emma er med for første gang og hun gjør en god kamp. Bra debut Emma. :).
Det er to jevne lag som møtes. Vi føler vi er litt uheldige både foran eget mål og på motsatt side. Ballen går ikke helt vår vei. Gjerdrum leder 2-0 når vi endelig får vår scoring. Det er Aurora som spiller igjennom Oda FM, og hun er iskald og setter ballen greit i målet. Må nesten også nevne Josefine sitt soloraid fra egen bane som nesten ender med scoring.
Vi klarer ikke snu hellet i andre omgang heller. Gjerdrum setter inn to scoringer til og det hele ender med tap 4-1. Selv om vi slipper inn noen mål så fremstår keeper Tine veldig bra i mål.

Resultat : tap 1-4
Scoring : Oda FM
Assist : Aurora
Dagens spillere :
Tine, Vilde, Ingrid, Maren, Josefine, Emilie, Susanne, Aurora, Karoline, Mari SM, Oda FM, Lina, Catharina og Emma.

Serien er godt i gang for J17

Posted by admin on april 10, 2015
Jenter 17, Jenter 1999 / Kommentarer er skrudd av for Serien er godt i gang for J17

Etter to kamper ferdigspilt allerede så har J17 laget et tap og en seier.

Første kamp var mot Kløfta, og kampen er jevn det meste av tiden. Men andre omgang så scorer Kløfta og det gjør de 3 ganger til før kampen er over.
Surt tap der vi sliter en del med å fungere som et lag og det blir noe krampeaktig over det hele. Kløfta er forøvrig et bra lag
Spillere mot Kløfta:
Tine, Oda PS, Josefine, Ingrid, Marlene, Aurora, Charlotte, Lina, Karoline, Ida JH, Sofie, Mari SM, Oda FM, Malin

Seriekamp nr 2 er 9er kamp mot Hakadal. Emilie fra J2000 er med oss for første gang. Hun klarer seg veldig bra og scorer også et mål. Bra! Kampen går på Neskollen. Det er første gang vi spiller 9er fotball, og det faller tydeligvis i smak for jentene som tar føringen og scorer jevnt og trutt. 5-0 til pause, og etter en veldig bra andreomgang står det 13-2 i målprotokollen.
Godt med en seier og det var mange målscorere i dag. Ingen tvil om hvem som var det beste laget i dag.

Seier 13-2
Scorere : Ida JH 2, Karoline 2, Oda FM 2, Aurora 3, Marlene 1, Ida O 1, Emilie 1, Mari SM 1

Dagens spillere :
Tine, Josefine, Marlene, Maren, Aurora, Karoline, Maren, Catharina, Ida JH, Oda FM, Emilie, Ida O, Mari SM

Treningskamp Damer TN – Sørumsand

Posted by admin on mars 22, 2015
Damer, Jenter 17, Jenter 1999 / Kommentarer er skrudd av for Treningskamp Damer TN – Sørumsand

Årnes 22 april 19:15

Vi er litt manko på sidebacker til denne kampen. Ingen av de som pleier å spille der var med i dag. Så vi måtte tenke litt nytt, og de som fikk prøve seg der klarte seg veldig bra.
Sørumsand er agressive fra start og vi henger litt etter i starten, men forsvaret rydder unna det som kommer. Vår første sjanse er en corner. Den er det Karoline som tar, og hun skrur den like godt rett i mål og vi leder 1-0 🙂 . Vi kommer mer og mer med i kampen og finner posisjonene våre mye bedre. Siste del av omgangen har vi et lite overtak. Det var en jevn førsteomgang, uten de helt store sjansene.

I andre omgang legger vi om til å kjøre med 2 spisser. Det gir oss mer kraft helt på topp. Vi starter bra og prøver å sette opp gode angrep. Linn skaffer oss et frispark rett utenfor 16-meteren. Karoline tar det og ballen treffer muren, men Marlene jager returen og scorer et flott mål. 🙂 2-0.

Siste del av omgangen har Sørmsand flere muligheter, men keeper Merete og forsvaret plukker ned alt som kommer og vi får med oss en deilig 2-0 seier.

Flott innsats, og bra at vi holder hele kampen.

Neste kamp så er det seriekamp.

Dagens spillere : Merete, Sofie, Mari I, Sina, Marlene, Cornelia, Aurora, Charlotte, Mari SM, Linn, Karoline, Catharina og Tine
Dagens scorere : Karoline og Marlene
Assister : Karoline.

Treningskamp J17 TN – Hadeland

Posted by admin on mars 08, 2015
Damer, Jenter 17, Jenter 1999 / Kommentarer er skrudd av for Treningskamp J17 TN – Hadeland

Sted : FUVO-banen , dato 8 mars med kampstart : 14:15

Skikkelig vårstemning i dag. Noen av jentene stilte i shorts og var absolutt klare for vårkamp. I dag fikk vi med oss to hospitanter fra J2000. Camilla og Oda FM. Begge to gjør en solid jobb i dag.

I første omgang har vi et godt spillermessig overtak på Hadeland. Det eneste som mangler er målene. Men vi spiller tålmodig og jobber jevnt og trutt. Hadeland får en kjempesjanse ca midtveis i omgangen og scorer på den. Deres første sjanse i kampen. Men vi er tålmodige og Oda FM får kjempet frem en corner i omgangens siste minutt. En herlig corner fra Aurora som Cornelia setter på mål, og det blir retur som Cornelia kriger i mål. Bra jobba. 🙂

Andre omgang er jevnere. Hadeland legger om på sin formasjon og får satt opp flere angrep. Det går en stund før vi er frempå igjen. Karoline spiller fri Sina som scorer sikkert. 🙂 . Neste scoring er det Oda FM som kommer rundt på sin kant og legger inn til Sina som setter sitt andre mål for dagen. 🙂 Vi har bra kontroll, men Hadeland har noen skumle sjanser de også som Tine og forsvaret rydder opp i.
I kampens siste minutt får vi straffe. Det er det Marlene som tar og setter sikkert i mål. 🙂 . Det ender med seier 4-1.

En fortjent seier, men Hadeland hadde også sine sjanser. En bra motstander som stod bra til oss. Vi kommer til å møte de i J17 serien i år.
Flott å se at alle sammen står på i hele kampen og vinnerviljen er til stede. Flott resultat i dag jenter.

Dagens spillere : Tine, Vilde, Marlene, Maren, Ida JH, Cornelia, Aurora, Charlotte, Sofie, Karoline, Sina, Susanne, Camilla og Oda FM.
Scoringer : Cornelia 1, Sina 2 og Marlene 1
Assister : Aurora 1, Karoline 1 og Oda FM 1.

Treningskamp J17 Rapid Athene – TN

Posted by admin on februar 15, 2015
Damer, Jenter 17, Jenter 1999 / Kommentarer er skrudd av for Treningskamp J17 Rapid Athene – TN

Kampstart 12:30 på Melløs stadion (kunstgress)

Vi var 12 stk til denne kampen. Det er lite, men i dag kom vi oss ganske greit i gjennom med 12 stk.

Kampen starter med at vi tar føringen i kampen og vi kommer oss til gode avslutninger. Det går ikke lang tid før vi scorer heller. Aurora har pasningn til Karoline som sette ballen i mål. :). 1-0. Så får Rapid frispark og jentene setter opp en «morsom» variant av en mur. Frisparket er det klasse over og det går rett i mål. Det står 1-1. Men vi kjører på. Midtbanen klarer å utnytte det ledige rommet fremover og vi spiller oss til nye muligheter. Janine og Karoline (assist av hhv Andera og Janine) scorer hvert sitt mål og vi tar pause med ledelse 3-1. Fortjent etter spill og sjanser. Vi har god kontroll i banespill og jentene spiller på seg selvtillit.

I andre omgang tar det helt av og målene kommer jevnt og trutt. Først er det Josfine som kommer opp banen og spiller Oda FM elegant i gjennom. Oda er iskaldt og setter ballen i mål. Så er det Ida JH som vil vise at vi også kan skyte gode frispark. Rett i mål. Janine er neste målscorer også er det bom-bom fra Karo som scorer to raske mål. Ida O scorer mål nr 9 og Janine avslutter det hele med et flott direkteskudd i krysset.

Karoline og Janine scorer begge hattrick og ekstra stas for Karoline som blir 4 målsscorer. Nesten som å hoppe 251,5 i skiflyvning det. 🙂

Selv om vi scorer masse mål så må det nevnes at keeper og forsvar gjor en veldig god jobb. De dreper alle Rapids forsøk på å spille seg til mål.

Det en morsom kamp å se på der vi lyktes med mye, og det gjelder samtlige spillere.

Dagens spillere: Tine, Josefine (kaptein), Marlene, Vilde Ida JH, Aurora, Andrea, Oda FM, Karoline, Janine, Mari og Ida O.
Seier: 10-1
scoringer: Karoline 4, Janine 3, Oda FM 1, Ida JH 1, Ida O 1
assist: Aurora 1, Andrea 3, Janine 1, Josefine 1, Karoline 1 og Oda FM 1

Treningskamp mot Gjerdrum 25 nov

Posted by admin on november 25, 2014
Jenter 17, Jenter 1999 / Kommentarer er skrudd av for Treningskamp mot Gjerdrum 25 nov

Det er en fin kveld for fotball.
Siste liten sykdomsforfall gjorde at vi gikk fra 17 til 12 spillere.
Vi leverer en veldig god første omgang, og vi forhindrer alle Gjerdrums forsøk. Vi scorer første etter et praktangrep av Sofie. Det er et angrep på to touch. Først spiller hun ballen inn i bakrom, løpet opp ballen og skyter på direkten rett i mål. 🙂
2-0 er det Oda som gjør 🙂 etter bra jobbing fra Caroline. Det blir også pauseresultatet.
Tine står kjempebra i mål og forsvar og midtbane gjør det veldig bra defensivt. Godt kollektivt forsvarsspill.

I andre omgang så prøver Gjerdrum å score, men når de ikke lykkes så tar vi over og Sofie scorer sitt andre mål ved å presse keeper til å gjøre feil. 🙂
På mål 4 løper Marianne igjennom og setter ballen pent i mål. Vi er i medgang nå. På neste mål kommer Andrea på et dypt løp fra midtbanen og får en perfekt pasning som ender med en flott scoring. Vårt siste mål for dagen er et flott frispark fra Aurora. Helt på slutten får Gjerdrum et trøstemål.

Det er mye bra spill, vi er effektive og i store deler mere agressive enn Gjerdrum. Et veldig godt resultat og en stor takk til Tine som storspilte i mål og kunne stille opp på kun en dags varsel.

Seier 6-1
Dagens spillere : Tine, Ida O, Vilde, Maren, Marlene, Caroline, Aurora, Andrea, Lina, Oda, Sofie og Marianne

Inne KM

Posted by admin on november 25, 2014
Jenter 17, Jenter 1999 / Kommentarer er skrudd av for Inne KM

Eidsvold – Team Nes 4-3
scorere : Marianne 1, Aurora 1, Charlotte 1
assist : Ida JH 1, Ida O 1

Team Nes – Gjerdrum 9-1
scorere : Marianne 4, Aurora 2, Charlotte 1, Andrea 1, Ida 1
assist : Ida 2, Andrea 1, Charlotte 1, Marlene 1, Josefine 1, Aurora 1

Lørenskog – Team Nes 3-1
acorer : Aurora 1

Gratis Cupfinalebilletter Kvinner 22/11- kl.1600

Posted by Jan on oktober 31, 2014
Jenter 00, Jenter 01-J13, Jenter 17, Jenter 1999, Nyheter / Kommentarer er skrudd av for Gratis Cupfinalebilletter Kvinner 22/11- kl.1600

Ta med laget på Cupfinalen for Kvinner !!

Årets finalelag er LSK Kvinner og SK Trondheims-Ørn.

Thon Hotels gir lag og privatpersoner gratis inngang til finalen på Telenor Arena. Det er derfor ingen grunn til å holde seg hjemme. Møt opp og vær med på folkefesten!
Billettene er kun tilgjengelig via nett eller ved oppmøte på Telenor Arena kampdag.

Bestill her:

14_Cupbilde_fotball.no_960x549px_endelig.jpgSalgsstart:

Start tirsdag, 28.10.14 16:50

Continue reading…

J16 Hadelands cup

Posted by admin on oktober 26, 2014
Jenter 17, Jenter 1999 / Kommentarer er skrudd av for J16 Hadelands cup

Dette ble første cup der J99 og J98 stilte som et lag.
Hele 17 spillere var påmeldt, men Aurora og Ida L måtte stå over pga skader.
Som keeper fikk vi med oss Tine på lån fra Fuvo. Takk for innsatsen Tine både på treninger før cupen og i kampene i dag. 🙂

TN_HadelandsCup 2014
Spillerne som deltok:  Tine, Josefine, Ingrid, Marlene, Oda, Maren, Ida O, Cornelia, Andrea, Caroline, Lina, Marianne, Ida JH, Sofie og Vilde.

Første kamp er kl. 09:00 så det er tidlig start på dagen.
Første motstander er en gammel kjenning. Nemlig Nittedal. Vi får en dårlig start på kampen. De første 5 minuttene presses vi hardt og får 2 baklengs mål i mot. Resten av kampen er vi mer med, men vi sliter med å etablere noe godt lagspill. En kjempesjanse får vi der Sofie er veldig nære å redusere.

Kamp nr to er mot Hadeland 1. Verst mulig start med at Hadeland scorer i første angrep. De har et par veldig skumle cornere, men ellers er kampen jevn. Ida JH har en stor sjanse men får ikke skuddet på mål. Vi sliter også i denne kampen med samspill og flut i spill. Det blir mer å få ballen hurtig fram uten adresse.

Siste gruppespillkamp er mot Brumunddal. I denne kampen sitter endelig spillet vårt. Spillerene virker tryggere på hverandre og forsøker å spille ball og ser at det fungerer. Ida JH presser forsvaret til å gjøre feil og sørger for at vi leder 1-0 etter et godt skudd. 🙂
Det ser lenge ut til at vi skal vinne, men en corner i mot der vi ikke klarer å ta ut alle spillerene gjør at vi får mål i mot og kampen ender 1-1. En klar forbedring i spill i siste kamp. Det er positivt. Vi ser også at vi har ting å jobbe med i vinter.
En fin cup som passet veldig bra med tanke på sammenslåing av lag. Det tar tid å samspille nytt lag så vi får være tålmodige og jobbe videre.

Resultater :
Nittedal – TN 2-0
TN – Hadeland 1 0-1
TN – Brumunddal 1-1 (målscorer : Ida JH)

J17 Team Nes – Sørumsand

Posted by admin on oktober 13, 2014
Jenter 17, Jenter 1999 / Kommentarer er skrudd av for J17 Team Nes – Sørumsand

Resultat tap 3-5
Scorere : Aurora 1, Karoline 1 og Marianne 1
Assist : Ida L 1 og Oda 1

Spillere : Merete, Karoline, Ingrid, Marlene, Vilde, Aurora, Cornelia, Caroline, Oda, Susanne, Marianne og Ida L

J17 1 DIV seriekamp Hakadal – TN

Posted by admin on oktober 08, 2014
Jenter 17, Jenter 1999 / Kommentarer er skrudd av for J17 1 DIV seriekamp Hakadal – TN

Sted : Hakadal, tid 20:15

J17 laget har slitt med både skader og sykdom i høst, og vi slapp ikke unna denne gangen heller.
Det ble vanskelig å få nok spillere klar til kamp, men et par timer før avreise var vi 11 spillere klare til kamp.
8 fra eget lag og Janine fra J2000 og Ida L og Ida O fra J99 laget. Uten dere hadde vi ikke klart å stille lag i dag. Takk for topp innsatsen alle tre.
I tillegg var vi uten keeper så den jobben ble delt ved at Ida JH tok første omgang. Ida O og Marianne delte andre omgangen mellom seg.

Første omgang åpnet ved at vi er litt forsiktige og vi får et tidlig mål i mot oss. Litt lettkjøpt scoring der.
Omgangen sett under ett ble en omgang med flere store sjanser for oss. Det var frustrerende å se alle de flotte sjansene uten at ballen gikk i mål.
Alle de flotte sjansene blir brutt ved at vi får et cornermål i mot oss. Der var vi for passive.
Omgangen ender 2-0 til hjemmelaget. Selv om vi ligger bakpå så har vi levert mye bra spill også. Så det virker langt i fra håpløst.

Andre omgang starter på verste måte ved at Hakadal får straffe og Ida JH får rødt kort da hun som bakerste spiller feller motstander.
Ida O er på straffen, men det blir 3-0, og vi skal fortsette med 10 spillere. Det ser ikke lyst ut.

Men jentene har ikke gitt opp. Vi kriger oss i angrep og Andrea får en ball ut til Janine som skyter tverrligger inn i mål der ballen spretter ut igjen. 3-1 🙂

Ikke lenge etter får vi et dribleshow av Andrea som fosser igjennom forsvaret og skyter sikkert forbi keeper. 3-2 står det.
Hakadal scorer nok en lettvint scoring før Janine scorer sitt andre mål for dagen. Assist på den var Ida.

På slutten glipper det og kampen ender til slutt 6-3.

En spennende kamp som desverre ikke endte med seier for våre jenter. Flere spillere fikk prøvd seg i uvante roller i deler av kampen i dag. Bla Vilde som midtstopper, Oda høyreback, Susanne og Ida L sentral midtbane. Alle tok utfordringene på strak arm og gjorde sitt aller beste.

Dagens spillere : Ida JH, Vilde, Josefine, Marlene, Andrea, Susanne, Marianne, Oda, Ida O, Ida L og Janine

scorere : Janine 2, Andrea 1 , assist : Andrea 1, Ida O 1