Damer

Gull og sølv i Sør Cup J16 og J19

Posted by Jan on juli 01, 2016
Damer, Jenter 17, Jenter 1999, Nyheter / Kommentarer er skrudd av for Gull og sølv i Sør Cup J16 og J19

Flere lag fra Team Nes tok turen til Kristiansand i slutten av Juni. Vi var representert med J13-9er, G13-7er, G16 har 2 lag på to nivåer, J16-7er og J19-9er. Cupen var godt organisert, spesielt at spillere som var innlosjert på skoler ble hentet av busser som gikk i rute til de forskjellige banene.

J19 tok gull etter overbevisende spill i innledende og seier 2-1 mot Melhus i Finalen. Vinner fikk GULLDRAKTER levert av Umbro!

j19_vinnersorcup

Jenter 16, kom også til finalen – men ble slått av hjemmelaget Donn 3-2 etter en spennende kamp!

j17_sorcupsolv

 

 

J17 7 juni Hakadal – TN

Posted by admin on juni 07, 2015
Damer, Jenter 17, Jenter 1999 / Kommentarer er skrudd av for J17 7 juni Hakadal – TN

Søndagskamp i Hakadal. Det er sesongens andre 9er kamp, og 9er fotball er morsomt. Det går kjapt fra angrep til forsvar her, og det blir ofte en del mål. Det ble det i dag også, og vi fikk mange. Hakadal har en veldig god midtstopper som jobber for to, men det er ikke nok til å holde de inne i kampen veldig lenge. Vi tar kontroll i banespill og mye av første omgang blir kjør mot Hakadal. Men vi er ikke veldig effektive og vi jobber lite med å være i forkant, men venter litt på at man skal bli satt i spill. Uansett så leder vu 4-0 til pause. Det er veldig fortjent. Forsvar og keeper har nektet samtlige forsøk og der har vi panserkontroll.
I andre omgang kommer spillet mer og mer. Vi løper riktigere og vi slår mer ball i ledige rom og vi skaper sjanser i bøttter og spann. Veldig god trening på å sette opp angrep kjapt og med gode bevegelser og kvalitet i pasninger. Defensivt har vi også full kontroll.

Mye bra spill og kampen ender med seier 17-2. Greit at Hakadal også fikk et par mål. Det er ikke lett å bli rundspilt slik de ble i store deler av kampen. Så da hjelper det litt for de å få puttet et par mål.

Spesielt god andreomgang i dag jenter. 🙂

Vi vinner kampen 17-2
Målscorere : Ida O 2, Caroline 5, Aurora 2, Mari SM 2, Karoline 3, Oda FM 1, Charlotte 2
Assister : Karoline 1, Maren 1, Ingrid 1, Charlotte 1, Oda FM 4, Aurora 2, Caroline 1, Ida O 4, Ida JH 1
Dagens spillere : Merete, Ida JH, Ingrid, Maren, Lina, Caroline, Aurora, Charlotte, Oda FM, Mari SM, Karoline, Ida O

J17 1DIV Team Nes – Gjelleråsen

Posted by admin on mai 22, 2015
Damer, Jenter 17, Jenter 1999 / Kommentarer er skrudd av for J17 1DIV Team Nes – Gjelleråsen

Onsdag 20 mai på Haga stadion

Årets første gresskamp. Det er noe spesielt med å komme på gress. Lukta, den myke matta også er balltempo litt lavere. Mindre skrubbsår blir det også. 🙂 Jentene var i hvertfall klar for en ny seier i dag.
Ny spiller med fra J2000 laget i dag var Selma som storspilte på venstreback. Bra levert Selma !

Så er det kampstart i flott vårvær. Ikke for varmt, men deilig sol. De første minuttene av kampen kjenner begge lagene litt på hverandre, men så begynner vi å feste grepet. Vi får flere store sjanser, men vi sliter med å få ballen i mål. Veldig bra at vi er offensive og kommer til avslutninger. Det står 0-0 til pause.

I andre omgang dominerer vi enda mer, og sjansene fortsetter å komme. Det smeller i tverligger, men vi må være litt tålmodige.
Så endelig kommer målet. Karoline tar corner som Charlotte dunker inn i målet med hodet. 🙂 Charlotte sitt andre cornermål på 2 dager. 🙂
Gjelleråsen har en stor sjanse, men Tine og forsvaret berger oss der.
Neste mål for oss er det Karoline som skaffer oss. Hun blitt tatt i straffefeltet og vi får straffespark.
Straffen er det Aurora som setter sikkert i mål.

Lina fikk prøve seg som back i dag, og gjorde det bra til å være første gangen. Ellers så var Tine og forsvaret sikkert som banken i dag.
Vi skaper mye fremover og det er bra. Utrolig deilig med en seier igjen. Vel fortjent jenter.

Seier 2-0 til TN, målscorere : Charlotte og Aurora, Assist : Karoline

Dagens lag :
Tine
Selma
Ingrid
Maren
Mari SM
Lina
Caroline
Aurora
Charlotte
Karoline
Oda PS
Ida O

Nesinfo om damelaget

Posted by admin on april 14, 2015
Damer / Kommentarer er skrudd av for Nesinfo om damelaget

Presentasjon på Nesinfo

Treningskamp Damer TN – Sørumsand

Posted by admin on mars 22, 2015
Damer, Jenter 17, Jenter 1999 / Kommentarer er skrudd av for Treningskamp Damer TN – Sørumsand

Årnes 22 april 19:15

Vi er litt manko på sidebacker til denne kampen. Ingen av de som pleier å spille der var med i dag. Så vi måtte tenke litt nytt, og de som fikk prøve seg der klarte seg veldig bra.
Sørumsand er agressive fra start og vi henger litt etter i starten, men forsvaret rydder unna det som kommer. Vår første sjanse er en corner. Den er det Karoline som tar, og hun skrur den like godt rett i mål og vi leder 1-0 🙂 . Vi kommer mer og mer med i kampen og finner posisjonene våre mye bedre. Siste del av omgangen har vi et lite overtak. Det var en jevn førsteomgang, uten de helt store sjansene.

I andre omgang legger vi om til å kjøre med 2 spisser. Det gir oss mer kraft helt på topp. Vi starter bra og prøver å sette opp gode angrep. Linn skaffer oss et frispark rett utenfor 16-meteren. Karoline tar det og ballen treffer muren, men Marlene jager returen og scorer et flott mål. 🙂 2-0.

Siste del av omgangen har Sørmsand flere muligheter, men keeper Merete og forsvaret plukker ned alt som kommer og vi får med oss en deilig 2-0 seier.

Flott innsats, og bra at vi holder hele kampen.

Neste kamp så er det seriekamp.

Dagens spillere : Merete, Sofie, Mari I, Sina, Marlene, Cornelia, Aurora, Charlotte, Mari SM, Linn, Karoline, Catharina og Tine
Dagens scorere : Karoline og Marlene
Assister : Karoline.

Treningskamp J17 TN – Hadeland

Posted by admin on mars 08, 2015
Damer, Jenter 17, Jenter 1999 / Kommentarer er skrudd av for Treningskamp J17 TN – Hadeland

Sted : FUVO-banen , dato 8 mars med kampstart : 14:15

Skikkelig vårstemning i dag. Noen av jentene stilte i shorts og var absolutt klare for vårkamp. I dag fikk vi med oss to hospitanter fra J2000. Camilla og Oda FM. Begge to gjør en solid jobb i dag.

I første omgang har vi et godt spillermessig overtak på Hadeland. Det eneste som mangler er målene. Men vi spiller tålmodig og jobber jevnt og trutt. Hadeland får en kjempesjanse ca midtveis i omgangen og scorer på den. Deres første sjanse i kampen. Men vi er tålmodige og Oda FM får kjempet frem en corner i omgangens siste minutt. En herlig corner fra Aurora som Cornelia setter på mål, og det blir retur som Cornelia kriger i mål. Bra jobba. 🙂

Andre omgang er jevnere. Hadeland legger om på sin formasjon og får satt opp flere angrep. Det går en stund før vi er frempå igjen. Karoline spiller fri Sina som scorer sikkert. 🙂 . Neste scoring er det Oda FM som kommer rundt på sin kant og legger inn til Sina som setter sitt andre mål for dagen. 🙂 Vi har bra kontroll, men Hadeland har noen skumle sjanser de også som Tine og forsvaret rydder opp i.
I kampens siste minutt får vi straffe. Det er det Marlene som tar og setter sikkert i mål. 🙂 . Det ender med seier 4-1.

En fortjent seier, men Hadeland hadde også sine sjanser. En bra motstander som stod bra til oss. Vi kommer til å møte de i J17 serien i år.
Flott å se at alle sammen står på i hele kampen og vinnerviljen er til stede. Flott resultat i dag jenter.

Dagens spillere : Tine, Vilde, Marlene, Maren, Ida JH, Cornelia, Aurora, Charlotte, Sofie, Karoline, Sina, Susanne, Camilla og Oda FM.
Scoringer : Cornelia 1, Sina 2 og Marlene 1
Assister : Aurora 1, Karoline 1 og Oda FM 1.

Treningskamp J17 Rapid Athene – TN

Posted by admin on februar 15, 2015
Damer, Jenter 17, Jenter 1999 / Kommentarer er skrudd av for Treningskamp J17 Rapid Athene – TN

Kampstart 12:30 på Melløs stadion (kunstgress)

Vi var 12 stk til denne kampen. Det er lite, men i dag kom vi oss ganske greit i gjennom med 12 stk.

Kampen starter med at vi tar føringen i kampen og vi kommer oss til gode avslutninger. Det går ikke lang tid før vi scorer heller. Aurora har pasningn til Karoline som sette ballen i mål. :). 1-0. Så får Rapid frispark og jentene setter opp en «morsom» variant av en mur. Frisparket er det klasse over og det går rett i mål. Det står 1-1. Men vi kjører på. Midtbanen klarer å utnytte det ledige rommet fremover og vi spiller oss til nye muligheter. Janine og Karoline (assist av hhv Andera og Janine) scorer hvert sitt mål og vi tar pause med ledelse 3-1. Fortjent etter spill og sjanser. Vi har god kontroll i banespill og jentene spiller på seg selvtillit.

I andre omgang tar det helt av og målene kommer jevnt og trutt. Først er det Josfine som kommer opp banen og spiller Oda FM elegant i gjennom. Oda er iskaldt og setter ballen i mål. Så er det Ida JH som vil vise at vi også kan skyte gode frispark. Rett i mål. Janine er neste målscorer også er det bom-bom fra Karo som scorer to raske mål. Ida O scorer mål nr 9 og Janine avslutter det hele med et flott direkteskudd i krysset.

Karoline og Janine scorer begge hattrick og ekstra stas for Karoline som blir 4 målsscorer. Nesten som å hoppe 251,5 i skiflyvning det. 🙂

Selv om vi scorer masse mål så må det nevnes at keeper og forsvar gjor en veldig god jobb. De dreper alle Rapids forsøk på å spille seg til mål.

Det en morsom kamp å se på der vi lyktes med mye, og det gjelder samtlige spillere.

Dagens spillere: Tine, Josefine (kaptein), Marlene, Vilde Ida JH, Aurora, Andrea, Oda FM, Karoline, Janine, Mari og Ida O.
Seier: 10-1
scoringer: Karoline 4, Janine 3, Oda FM 1, Ida JH 1, Ida O 1
assist: Aurora 1, Andrea 3, Janine 1, Josefine 1, Karoline 1 og Oda FM 1

Nye spillere er velkommen

Posted by admin on januar 26, 2015
Damer / Kommentarer er skrudd av for Nye spillere er velkommen

Nye spillere er velkommen.

Treningstider fra 10 november 2014
Mandager: Årnes kl. 19.00-20.30
Onsdager: Årnes kunstgress kl. 17.30-19.30
Søndager: Neskollen 17:00-18:30.

Ta kontakt om du vil trene og spille med oss.

Lagleder Marte Folmo Myhr mob: 936 02 013 epost: martefm@hotmail.com eller
Hovedtrener Stein Johannessen mob: 920 33 959 epost: stein@neshagen.com

Nye spillere til damelaget er velkommen

Posted by admin on desember 19, 2014
Damer / Kommentarer er skrudd av for Nye spillere til damelaget er velkommen

Nye spillere er velkommen.

Treningstider fra 10 november 2014, og treningene er sammen med J17 laget.
Mandager: Årnes kl. 19.00-20.30
Onsdager: Årnes kunstgress kl. 17.30-19.30
Søndager: Neskollen 17:00-18:30.

Ta kontakt om du vil trene og spille med oss.

Lagleder Marte Folmo Myhr mob: 936 02 013 epost: martefm@hotmail.com eller
Hovedtrener Stein Johannessen mob: 920 33 959 epost: stein@neshagen.com

Neskollen hallen stengt for trening lørdag 30/11 og 4/1

Posted by Jan on november 12, 2013
Damer, Gutter 01, Gutter 02-13, Gutter 12 test, Gutter 16, Gutter 19, Gutter 2000, Jenter 00, Jenter 01-J13, Jenter 17, Jenter 1999, Jenter 2002, Nyheter / Kommentarer er skrudd av for Neskollen hallen stengt for trening lørdag 30/11 og 4/1

Noter følgende datoer som vi IKKE kan benytte hallen inne
Lørdag 30. November  2013     Bordtennis
Lørdag 4. januar 2014  MIX Nyttårscup

>Klubbtilbud for Team Nes fra Årnes Sport

Posted by Jan on oktober 24, 2013
Damer, Gutter 01, Gutter 02-13, Gutter 12 test, Gutter 16, Gutter 19, Gutter 2000, Jenter 00, Jenter 01-J13, Jenter 17, Jenter 1999, Jenter 2002, Nyheter / Kommentarer er skrudd av for >Klubbtilbud for Team Nes fra Årnes Sport

Klikk på linken å sjekk gode tilbud fra Sport 1/Årnes Sport.
Sjekk her:
Årnes_Sport_logo

Damelaget vant sin første kvalik. kamp til 3 div

Posted by admin on oktober 12, 2013
Damer, Team Nes / Kommentarer er skrudd av for Damelaget vant sin første kvalik. kamp til 3 div

Årnes lørdag 12 okt. 16.00 Team Nes – Amasone (Asker)

Damelaget ledet 2-0 til pause etter scoringer av Renate Salbu og Sina M. Mørdre.
I andre omgang scorer Marianne Tollhaug 3-1 scoringen.

Kampen ender med seier 3-2. Bortekamp neste søndag.

Damelaget: Seier mot Eidsvold gav 2 plass i 4 div.

Posted by admin on september 28, 2013
Damer, Team Nes / Kommentarer er skrudd av for Damelaget: Seier mot Eidsvold gav 2 plass i 4 div.
Team Nes damelaget

Damleaget mot Eidsvold 28 sept. 2013

Det har vært lite input fra damelaget så her kommer litt fra siste serieomgang i serien (4 div). Bortekamp på Eidsvoll.

Continue reading…

Klubbtilbud fra Sport 1 – Årnes

Posted by Jan on mars 21, 2013
Damer, Gutter 02-13, Gutter 12 test, Gutter 16, Gutter 19, Gutter 2000, Jenter 00, Jenter 17, Jenter 1999, Jenter 2002, Nyheter / Kommentarer er skrudd av for Klubbtilbud fra Sport 1 – Årnes

Klubbtilbud team nes vår 2013

Godt nyttår!