Seier mot Eidsvold TF etter et fyrverkeri av en 1.omgang

Posted by admin on september 20, 2013
Gutter 19
De siste forberedelser til kamp.

De siste forberedelser til kamp.

Avslappet på innbytterbenken i 1.omgang.

Avslappet på innbytterbenken i 1.omgang.

Bortekampen mot Eidsvold TF, hvor vi tapte 1 – 0, skulle hevnes og gutta var klare til å ”plage” Eidsvold-gutta fra første spark på ballen. Og hvilken omgang det ble. Vi var totalt overlegne og spilte ut Eidsvold TF etter alle kunstens regler. Allerede etter 2 minutter hadde vi scoret 2 mål og stoppet ikke før vi hadde puttet på 4 til slik at ved pause ledet vi 6 – 1. Vi spilte god fotball med meget god defensiv struktur og offensivt var vi gjennombruddshissige og Eidsvold TF klarte aldri å finne ut av vårt direkte spill.
2.omgang ble en helt annen kamp. Vi var ”fornøyde” med det vi hadde gjort så langt og vi slapp motstanderen til og var ikke like hissige i duellene. Eidsvold TF tok mer og mer over spillet og klarte å score 3 mål, mens vi puttet bare ett i 2.omgang.
Alt i alt en kamp vi bør være fornøyd med resultatet, men prestasjonen i 2.omgang sto ikke i stil med det gutta gjennomførte før pause. 1.omgang var for øvrig den beste omgangen vi har prestert i 2013.

Målene kom slik:
1.minutt, 1-0: Spillet foregår ned mot hjørneflagget på vår venstre side. Martin S og Magnus ML spiller seg i mellom og Martin S kommer seg inn mot 5-meteren helt nede ved dørlinja og legger hardt og flatt inn foran mål. En ETF-forsvarer kommer seg ikke unna ballen og setter den inn i eget mål.
2.minutt, 2-0: Magnus ML ser at Mark er på løp og leverer en ”lissepasning” på 35 meter som Mark tar med seg fremover og lobber ballen elegant over en utrusende ETF-keeper.
14.minutt, 3-0: Simen A slår en lang ball fremover mot motstanderens 16-meter. ETF-midtstopperen forøker å heade ballen tilbake til egen keeper, men Mark snapper ballen og legger den sikkert i mål.
29.minutt, 4-0: Martin S slår en pasning fremover mellom ETF sine midtstoppere der Fredrik A er på løp. Han kommer alene mot keeperen og slår ballen kontrollert i en bue over keeper, som er på halvdistanse.
33.minutt, 5-0: Kim tar med seg ballen mot 16-meteren og tiltrekker seg begge ETF-midtstopperne. Mark har løpt seg fri og får ballen, avanserer noen få meter inn til hjørnet av 5-meteren og vipper ballen forbi keeper og inn i lengste hjørne.
34.minutt, 6-0: Martin S tar med seg ballen ut på vår venstre side, dribler en forsvarer og kommer seg inn i motstanderens felt og legger ballen hardt inn foran mål langs 5-meteren. Der har Bendik kommet seg på plass og banker ballen i mål utagbart for keeper.
41.minutt, 6-1: Eidvold TF kommer på et sjeldent besøk opp mot vår 16-meter. Deres midtbaneanker får usedvanlig god plass fra ca 20 meter og skyter et velplassert skudd helt oppe i krysset.
48.minutt, 6-2: ETF kriger inn et mål etter famlende forsvarsspill fra våre gutter.
56.minutt, 7-2: Etter en dødball har Marius kommet frem på vår venstre side og skyter lavt mot ETF sitt mål. Skuddet blir blokkert og ballen kommer ut i feltet der Øyvind H lader venstreslegga og banker den i mål.
67.minutt, 7-3: ETF får igjen meget god tid og god plass utenfor vår 16-meter og skuddet som kommer går inn bak vår, i denne situasjonen, noe uheldige keeper.
80.minutt, 7-4: En ETF-angriper skjære gjennom feltet innenfor vår 16-meter og får skutt fra skrått hold på hjørnet av 5-meter og i mål.

Team Nes stilte med følgende mannskap:
Henrik – Marius, Simen A, Øyvind H, Magnus ML (Andreas i 24 min) – Bendik, Petter S (Thomas P i 34 min), Kim (Kristian i 45 min) – Fredrik A (Øyvind SM i 24 min), Mark (Steinar i 45 min), Martin S (Haakon i 53 min)

Comments are closed.