Stortap mot Strømmen

Posted by admin on september 27, 2013
Gutter 19

Strømmen ble etter hvert noen nummer for store for oss på bortebane. Men de slet mot et tent Team Nes-lag i første omgang. Det gikk hele 35 minutter før de fikk hull på byllen og da på et korrekt idømt straffespark. Den første halvtimen hadde vi god defensiv struktur og vi var slettes ikke ufarlige når vi kom på offensive besøk foran Strømmenkeeperen. Strømmen presset oss bakover i store deler av den første omgangen, men vi forsvarte oss god og det frustrerte motstanderen da de sikkert hadde forventet at vi var et lettere ”bytte” enn det vi fremsto som i første omgang. I tillegg reddet Henrik et straffespark etter 33 minutter – et straffespark som noe tvilsomt ble idømt da Andreas duellerte med en av Strømmen sine angripere. Fasiten etter første omgang var at vi hadde spilt en av våre beste omganger for året og Strømmen hadde fått to lettkjøpte mål helt på slutten av omgangen.

Andre omgangen utviklet seg til et lite mareritt for oss. Vi var fortsatt godt med i kampen det første kvarteret, men den siste halvtimen klarte vi ikke å ha den samme intensiteten i forsvarsspillet vårt og Strømmen fikk mer og mer selvtillit etter som målene rant inn. Til slutt endte det med en 8-måls seier til vertene.

 Målene kom slik:
35.minutt, 1-0: Strømmenspissen får gå gjennom alene mot Henrik som feller angriperen og pådrar seg et fortjent gult kort og dommeren dømmer straffe for andre gang på 2 minutter. Henrik reddet den første, men er sjanseløs på den andre.
43.minutt, 2-0: Henrik spiller ut fra eget felt og får et meget dårlig treff på ballen og en Strømmenspiller snapper utspillet og kan sette ballen i et åpent mål.
60.minutt, 3-0: Kveldens fineste mål da Strømmen kommer opp på høyre kant helt ned mot dørlinja. Innlegget blir lagt ut i 45 grader til en angriper som banker ballen på direkten fra 16 meter utagbart i mål. En klassescoring!
64.minutt, 4-0: Strømmen spiller oss helt ut og et skudd fra ca 15 meter går inn via stolperoten til venstre for vår keeper.
73.minutt, 5-0: Et oppspill havner hos en Strømmenspiller på vår 16-meter og skuddet går inn i lengste hjørne.
75.minutt, 6-0: Nå henger vi ikke sammen i det hele tatt og Strømmen ”eier” området utenfor vår 16-meter og gjør som de ønsker. De spiller hurtig ball seg imellom og til slutt er en Strømmenspiller helt fri og styrer ballen kontrollert i mål fra kort hold.
80.minutt, 7-0: En ny pasning spilles opp mot vår 16-meter og ballen blir tredd videre til en fri angriper som skyter i lengste hjørne. Ballen går inn nok en gang i mål, via stolperoten til venstre for vår keeper.
85.minutt, 8-0: Etter at vi har vært på besøk mot Strømmen sin 16-meter mister vi ballen og motstanderen kontrer inn den siste scoringen.

Team Nes stilte med følgende mannskap i en tilnærmet 4 – 4 – 1 – 1-formasjon:
Henrik – Haakon(Christian i 20 min), Simen A, Øyvind SM, Andreas – Thomas P, Kim, Robert(Kristian i 20 min), Kristian (Håkon i 51 min) – Marius – Steinar

Comments are closed.