Tap mot Skedsmo

Posted by admin on oktober 03, 2013
Gutter 19

Nest siste kamp i serien ble spilt mot Skedsmo. Motstanderen er et godt lag med mange gode spillere som er ballsikre og de ”triller” mye ball seg imellom. Dette skulle vi utnytte ved å presse høyt og få gunstige brudd. Men planen ble ikke fulgt og vi kom aldri opp i den kollektive intensiteten som en slik plan kreves for å lykkes.
Som de siste kampene vi har spilt, gjennomfører vi en god førsteomgang. Vi scorer først og klarer å kontrollere Skedsmo og holde de borte fra de store målsjansene i store deler av omgangen. Helt mot slutten av omgangen glipper markeringen på en corner og vi går sånn mellomfornøyd til pause med uavgjort.
Andre omgang blir dominert av Skedsmo. De presser oss lengre og lengre bakover på banen og vi får problemer med og etablerer et kollektivt spill fremover på banen. Vårt spill blir mer preget av enkeltmannsprestasjoner og vi henger ikke sammen defensivt og Skredsmo får tidvis lett spill og scorer 4 mål uten at vi evner og svare.

Målene kom slik:
27.minutt, 0-1: Fredrik får slått en gjennombruddspasning til Martin som forserer den siste Skedsmoforsvareren. Han kommer inn på hjørne av 5-meteren på vår venstre side og plasserer ballen godt til side for keeperen i langhjørnet og vi leder 1-0.
40.minutt, 1-1: Skedsmo slår en corner inn i feltet og vi får headet den ut på 16-meteren midt foran mål. En Skedsmospiller får all den tid han trenger og plasserer ballen i høyre hjørnet uten at vår keeper kan gjøre noe for å forhindre at ballen går inn i mål.
55.minutt, 2-1: Skedsmo spiller frem på deres høyre kant og i duell med en av våre midtstoppere vinner angriperen ballen og er igjennom alene mot mål. Han kommer innenfor 16-meteren og plasserer ballen hardt over hodet på vår keeper.
75.minutt, 3-1: Et innlegg fra Skedsmos høyre kantspiller går over vårt forsvar og til en umarkert angriper som får en lett oppgave med å heade ballen tilbake over vår keeper og i lengste kryss.
77.minutt, 4-1: Skedsmo har tatt over fullstendig og styrer spillet inn på vår banehalvdel. De kommer til skudd, vår keeper redder, men gir en retur som Skedsmo setter i mål.
90.minutt, 5-1: Skedsmo har fått et frispark ca 35 meter fra mål. Frisparket går i stanga og en Skedsmospiller er først på returen og header ballen i mål.

Team Nes stilte med følgende mannskap i en tilnærmet 4 – 4 – 2-formasjon:
Henrik – Thomas P(Marius i 7 min), Øyvind H, Øyvind SM(Bendik i 45 min), Marius(Erik H i 55 min) – Steinar(Håkon i 45 min), Simen A, Bendik(Robert F i 55 min), Kristian(Preben P i 31 min) – Martin(Steinar i 7 min), Fredrik

Comments are closed.