En god sluttspurt gav en 5.plass i serien

Posted by admin on november 02, 2013
Gutter 19

I siste seriekamp reise vi til Rolvsrud Stadion og motstanderen var Lørenskog 2. Vi førte kampen fra første minutt, men selvfølgelig fikk vi en i sekken i stedet for å gå i føringen selv. Men etter en utligning mot slutten første av omgang var det ingen tvil om hvor seieren skulle feires etter at kampen var slutt. I andre omgang klarte ikke Lørenskog å stå i mot og kampen endte med en komfortabel seier med 4 – 1.

Våre mål ble satt inne av Robert F, Preben P, Øyvind H og Simen A.

Vi stilte med følgende spillere:
Tobias – Erik H, Øyvind H (Håkon V i 10 min), Øyvind SM, Marius – Kristian, Michael (Preben G i 20 min), Robert F (Andreas i 45 min) – Steinar (Simen A i 45 min), Preben P (Steinar i 10 min), Håkon V (Christian i 45 min)

Comments are closed.