Norway Cup 2014 – dag 2 (J16 Team Nes 2)

Posted by admin on juli 28, 2014
Jenter 17, Jenter 1999, Team Nes

I dag skulle vi spille 2 kamper. Det skulle bli et tap mot nordmøringer og en fotballfest på kvelden mot sørlendinger.
Med andre ord en dag med en tung nedtur og skikkelig opptur.

Første kamp er mot Surnadal. Normøringene er et fysisk lag som gjør det de skal gjøre for å vinne, og vi sliter veldig.
Etter 20 minutter ligger vi under 2-0, og vi har produsert lite fremover. Siste del av omgangen scorer Marianne og vi får satt opp det defensive spillet som vi ønsker, og da kommer også det offensive overtaket.
Andre omgang tar vi tak og presser hardt i 10 minutter uten å score, men noen store sjanser har vi. Så får vi nok et litt billig mål i mot, og da faller vi litt og når de scorer 4-1 før slutt så er det ingen tvil. Denne kampen taper vi. Litt surt, for vi er milevis unna det vi kan.

Scoring mot Surnadal : Marianne. Assist : Ida
Resultat : tap 4-1

Neste kamp er mot Giv Akt fra Lindesnes, og de vant sin kamp i går. Før denne kampen så var det kun seier som teller om vi skal med i A-sluttspillet. Taper vi er det B-sluttspill. Dette ble endelig kampen da jentene tok tak både offensivt og defensivt. Giv Akt forsvarte seg så bra de kunne, men overmakten ble for stor. Selv om det gikk 10-15 minutter før vi scorte så ble motstanderene rundtspilt i perioder. Det var alt det vi har savnet fra de to første kampene. Nå gjelder det bare å hente frem dette til hver kamp. Det var en del tatt rett fra den store læreboka om fotball. 🙂
Det endte med seier 8-0. Det er på dette nivået det må spilles om vi skal komme oss en god bit videre.

Scoringer mot Giv akt : Marianne 2, Charlotte 3, Marlene 1, Ida 1 og Aurora 1. Assister: Charlotte 1, Andrea 4, Marianne 1 og Ida 1
Resultat : seier 8-0

Serine spilte sin siste kamp i NC i dag, men Susanne kommer inn som ny spiller i morgen.

Comments are closed.