Norway Cup 2014 – dag 4 (J16 Team Nes 2)

Posted by admin on juli 30, 2014
Jenter 17, Jenter 1999, Team Nes

Første A-sluttspilldag ble en veldig flott dag. Seier både i 32 og 16 delsfinalekampene våre.
Dagens første motstander var Rindal IL.

Vi tar tak fra start og leverer en veldig god omgang. Jentene jobber hardt, og har god kontroll på motstanderen. Tre scoringer levert av Andrea 2 og Susanne sørger for en fortjent ledelse. Andre omgang kommer Rindal tilbake, og vi misser på de sjansene vi produserer. Rindal reduserer en og to ganger og plutselig er det spenning igjen. Men en sen scoring av Marianne etter flott fremspill av Aurora gjør at vi haler inn en veldig fortjent seier.
Scorere : Andrea 2, Susanne 1 og Marianne 1. Assister : Ida 2, Andrea 1 og Aurora 1.
Resultat : seier 4-2.

16 delsfinale er mot Tornado Måløy fra Sogn og Fjordane. Sina som ikke har vært med pga skade var å kikket på lagvenninnene, og det satte jentene pris på, for de vartet opp med festspill.
Tornado var ikke noe dårlig lag og kampen står å vipper i ca 10 minutter, men så kommer to kjappe scoringer fra Marianne og da har viet godt grunnlag for resten av kampen. Tornado får et tvilsomt mål, etter at Merete holder ballen mot bakken så sparkes den fri og det står 2-1 til pause. Vel det er dommeren som dømmer, og vi hadde litt problemer med å svelge den.
Vi bestemmer oss for å glemme baklengs og fortsette å jobbe med de samme oppgavene våre. Det gjør de. Først scorer Aurora, deretter knaller Ida inn et langskudd. Charlotte scorer etter innlegg fra siden. Så er det Susanne sin tur før Marianne avslutter dagen med hattrick og seier 7-1. En flott kamp jenter.
Scorere : Marianne 3, Aurora 1, Ida 1, Charlotte 1 og Susanne 1. Assister : Marlene 1, Charlotte, Marianne 1 og Aurora 2.
Resultat : seier 7-1.

Referat skrevet av Tornado:

Neste kamp er 8. delsfinale mot Herd. Kampen går 09:55 på Valle Hovin bane VE4.

I dag var siste dag for Marlene. Hun reiser på ferie. Vi skulle gjerne hatt deg et par dager til 🙂

Jentene som spilte kamp i dag.
2014_0730NC_20140004

Bak fra venstre : Ida, Vilde, Charlotte og Susanne
Foran fra venstre : Andrea, Aurora, Merete, Marianne og Marlene.

I morgen kommer en ny dag med nye utfordringer.

Comments are closed.