Mange jenter spiller fotball i Team Nes

Posted by Jan on oktober 27, 2017
Nyheter
Team Nes ønsker å  lage gode fotballtilbud gjennom samarbeidet og her er litt info om jentelagene.
I team Nes  i 2017 var det mange jenter som spilte fotball i Team Nes. Vi hadde fire grupper og enda flere lag i serien.
Det var i forrige sesong egen jenteansvarlig og Team Nes hadde eget damelag, lag  for 13 åringer, lag for 14 åringer og  lag for 15 åringer i tillegg. Lagene deltok på flere cuper Sør Cup, Hamar mv. og det ble gitt mulighet for  å prøve seg på alderen over for mange jenter. Det var også egen gruppe i vinter som fikk tilbud om ekstra trening en gang i uka. Lagene har sosiale aktiviteter.
Det er for neste sesong allerede ansatt en godt kvalifisert trener og sportslig utvalg jobber med å skaffe flere.  Det vil utover  høsten bli egne jenteaktivitet og det er dialog med kretsen for å lage flere aktiviteter.Treningstider tildeles etter lagenes eget ønske så langt som overhodet  mulig.
  • Det skal være gøy og utviklende å spille fotball i Team Nes både for gutter og jenter!

Comments are closed.