Truls Tangen Frogner blir ny hovedtrener for Team Nes G14!

Posted by admin on desember 28, 2020
Nyheter

Truls Tangen Frogner er ny hovedtrener for Team Nes G- 14, han overtar stafettpinnen etter Marius Hansen som har styrt gutta i 2020- sesongen. Vi takker Marius Hansen for en meget god innsats, både i barnefotballen i Hvam IL, samt første året i Team Nes.

Fra venstre: Marius Torgersen, Truls Tangen Frogner og Stian Hartweg.

Truls Tangen Frogner er R&Å- og Team Nes- gutt, og har spilt sin barne- og ungdomsfotball i Nes. Truls er fremdeles aktiv fotballspiller som keeper på R&Å sitt A- lag i 4. divisjon. Som trener er han under utdanning hos Høgskolen i Innlandet i studiet Bachelor idrett- spesialisering i trenerrollen, og har fullført NFF Grasrottrener kurs 1- 4 samt NFFs keepertrenerkurs for barne- og ungdomsfotballen. 

Marius Torgersen og Stian Hartweg blir med videre som hjelpetrenere, de har fulgt guttene i henholdsvis Haga og R&Å siden de startet med fotball som 6- åringer. 

Comments are closed.