Treningskamp G13

Posted by Teamnes on mars 15, 2021
Nyheter

Koronaen setter foreløpig stopper for annet enn treningsmatcher innad i kommunen. Så 14. mars var det duket for returoppgjør mot FUVO på bortebane. Strålende sol, flotte tribuner og kampklare gutter, satte en flott ramme på kampen. Det var to jevne lag som møttes til kamp, men mot slutten av 1. omgang klarte Team Nes ved Joakim og Jarle og sette inn et nydelig kontringsmål. Etter pausen satte FUVO inn et voldsomt støt, og plutselig lå vi under 2-1, men når det var igjen ca. 15. minutt av kampen fikk Team Nes straffe pga. hands. Sebastian satte inn straffescoringen, og da våknet gutta til liv igjen. Dette skulle vi ikke tape!! I sluttminuttene fikk Team Nes et frispark fra en god posisjon, og Thomas skrudde ballen flott i mål. Team Nes G13 dro i land en 3-2 seier, og søndagen endte på best mulig måte 👏⚽️👏

Foto: Thor Håkonsen
Foto: Thor Håkonsen

Comments are closed.