Sesongoppkjøringen over, klar for seriespill

Posted by Teamnes on august 12, 2021
Nyheter

G14 har, som alle andre lag, hatt en lang og brokete sesongoppkjøring med både aktivitetsstopp, trening med avstand og karantener. Heldigvis har det også vært vanlige treninger og treningskamper, og nå skal det meste være klart til sesongstart neste uke. 

G 14 har hatt 3 treningskamper, dette har gitt to seire og et tap. Før ferien spilte vi bortekamp mot Ull/ Kisa, en jevn og tøff kamp som endte med seier 2-1. Første uka i august var det hjemmekamp mot Bjørkelangen. Også dette en jevn kamp, men denne gangen trakk gjestene det lengste strået og vant til slutt 4-2. Tredje treningskamp gikk på Årnes stadion mot Borgen, og med seier 8-1 har gutta fått med seg godfølelsen inn mot seriestarten. Disse spillerne har deltatt i kampene: Amund Eriksen, Arslaan Ali Hussain, Daniel Jensen, Efe Cetin, Elias Ellefsen, Hamdo Hossein Alaswad, Jimmi Pettersen, Julian Zhang Førsund, Kristoffer Snildal, Lazar Radanovic, Mateo Stenbro, Mio Wahl, Samuel Clasby, Sander Granlien-Hartweg, Sigurd Røseplass Aas, Sivert Kristiansen, Thomas Paulsen, Fredrik Hanekamhaug, Oliver Næss, Marius Lundberg og Yosyas Bereket Abraha. 

Nå gjenstår to treninger til å finspisse formen før to tøffe bortekamper neste uke. Mandag reiser gutta til Bjørkelangen, mens Skedsmo er motstander på tirsdag. Spillerne er klare, og gleder seg til å komme i gang.  

Comments are closed.