Første serie kamp – G19

Posted by Teamnes on august 17, 2021
Nyheter

Første seriekamp.
16.august kl.20.30.
Skedsmo 3 -Team Nes G19
Skedsmo Kg.

Team Nes G19 har hatt en humpete vei frem til serieåpning etter at flere spillere har blitt borte, og tap i treningskampene før ferien. Alle var nok litt ekstra usikre på hvor man stod i forhold til andre lag i denne første kampen.

Dagen var kommet hvor gamle og nye helter satt i garderoben på Skedsmo. Stemningen var litt trykkende og nervøs, og praten gikk ikke alt for lett etter så lang tid uten seriespill.
Men det ble gøy å komme ut på banen med tilskuere, musikk til oppvarming og speaker.

Startelleveren var som følger:
Bjørnar Knapskog-Hope,
Birk Lindstad, Ola Haraldseth (K), Mads Laget, Jone Paulsen,
Henrik Lindstad, Hermann Smith, Alexander Dansken Gram Andersen, Anders Huser Bølge, Aleksander Pettersen
og Sander Ringnes.

På benken: Anders Valberg, Emil Myhre, Fredrik Bue, og Peder Anderson.

På tross av en nervøs start gjorde de høye skuldrene at man var skjerpet defensivt og Skedsmo trykket på med høyt press, men kom ikke til store sjanser og det som kom ble stoppet effektivt. Ingen av lagene fikk etablert noe særlig spill de første 15 minuttene, men følte seg litt frem på nivået.

I det 17 minuttet blir det slått en rask ball langs bakken igjennom forsvaret til Team Nes gutta og Skedsmospilleren er 5 meter forbi alle andre, og selv om Bjørnar først stopper 1v1 situasjonen glimrende er Skedsmo spilleren heldig som får ballen tilbake og setter den i mål, mellom to av våre forsvarere og Bjørnar som prøvde på nytt. Mange mente og kanskje med rette at hvis det hadde vært linjedommere eller hadde vært VAR i 2.div G19, så hadde aldri målet vært godkjent, men det ble ikke blåst offside der, ei heller i resten av kampen.
I stedet for bøye hodet, så krummet nesgutta nakken og de kom til flere sjanser resten av omgangen men marginene var ikke helt på vår side, ei heller på Skedsmos side som var farlig frempå et par ganger.

Etter en første omgang med høyt press og høyt tempo bestemte Skedsmo for å roe seg ned, noe som passet Nesgutta glimrende.
Flere raid på begge kanter ved Dansken, Pettersen gjorde at Skedsmo ble mer forsiktige og gikk for kontringer og mindre press, men kontringene ble kontant stoppet av forvarslinja og særlig Jone,Birk og Peder som vekslet på back-oppgavene (sammen med vikaren Fredrik), dirigert av dagens kaptein Ola.

I det 68.minuttet fikk Team Nes et,av få, frispark utenfor 16 meteren. Samtidig måtte dessverre Ola gå av med en skade, men fikk stående ovasjoner fra det tilreisende publikummet for innsatsen og Peder ble satt i en uvant rolle på stopperplass, sammen med Mads, og det ble suksess fra første minutt.
Hermann Smith tok frisparket men det ble blokkert, Dansken klarer å vinne tilbake ballen og legger den til Hermann som kaldt plasserer ballen i det lengste hjørnet for keeper. Fortjent 1-1 og kommentarene fra Skedsmo supporterklubb stilnet noe etter flittige kommentarer og meninger om det meste, samtidig som Nes-supporterne sin uhemmet jubel overdøvet alle andre.
På slutten av kampen presser nesgutta på og de vant mange flere dueller anført av den for dagen opplagte trioen Hermann, Henrik og Anders Myhre på midten og har fullt trykk fremover, men en god og heldig Skedsmo keeper redder 1-1 på slutten, selv om trioen Anders V, Anders og Sander vekslet på å gjøre livet surt for litt slitne defensive Skedsmospillere med gode offensive involveringer. Når avklaringene til Skedsmo blir sparket over taket på Skedsmo-ishall sier det litt om bildet i siste del av kampen.

En meget god innsats som et lag, og det er ikke kampen å dra frem enkeltspillere, selv om det hadde vært lett, men laget og ikke minst en bra start på sesongen. Nå gjenstår det terping og innsats på treningsfeltet før resten av sesongen fortsetter. I neste kamp møter Team Nes topplaget Frogner 26.08.

Comments are closed.