Treningssamling

Posted by Teamnes on september 09, 2021
Nyheter

Et fint høstvær på Årnes stadion dannet rammen rundt treningssamlinga for G13 og G14 i Team Nes søndag formiddag. I tillegg deltok J/G 12 fra Raumnes & Årnes, som skal inn i Team Nes neste sesong. 

Den 2 timer lange treningsøkta var delt i 2 deler, en ferdighetsøkt og en spilløkt. Fokus for ferdighetsøkta var medtak, dette ble trent i en ren pasningsøvelse og en mer spillrelatert øvelse. Spilløkta ble organisert som en miniturnering med fire lag. Etter tre innledende kamper, ble det spilt finale og bronsefinale. Spillerne var aldersblandet gjennom hele samlinga. 

Avslutningen av samlinga bestod av frukt, brus og premiering av vinnerlaget fra turneringa. Vi ledere som deltok opplevde blide, ivrige, aktive og engasjerte spillere, og da er det viktigste med fotball oppnådd.  

Hovedmålet med denne første samlinga var det sosiale, at spillerne skulle bli kjent på tvers av aldersgrupper. På sikt er det et ønske om en større grad av samarbeid på tvers av årstrinn, og dette var en god start. 

Comments are closed.