G16 avdelingsvinner

Posted by Teamnes on november 08, 2021
Nyheter

Til tross for at Corona’n inntok oss i mars 2020 og ødela mye av fjorårets sesong – fortsatte så og si alle gutta på fotball, og har deltatt i sesongen 2021. Vi har hatt 16-17 aktive spillere denne sesongen, på treninger har vi vært 12-13 stk i snitt til enhver tid. Så snart myndighetene åpnet for treninger igjen etter nedstengningene var gutta i farta igjen!!!

Vi har i år spilt halv serie. Alle gledet seg til seriestart i august, og spillegleden har fulgt oss gjennom hele høstsesongen. Vi har spilt 9 seriekamper, derav 8 seire og 1 uavgjort. Som ubeseiret gjennom hele sesongen blei vi avdelingsvinnere i 3.divisjon. Det var jevnt i toppen – så serien blei avgjort i siste seriekamp – hjemme på Hvam mot Kurland 11.oktober. Med uavgjort eller seier ville vi bli avdelingsvinnere – men med tap ville Kurland vinne. Det var en kjempespennede kamp – hvor Kurland tok ledelsen 0-2. Gutta våre ville virkelig vinne denne dagen og snudde kampen. Så etter 80 minutter sto det 3-2 og vi kunne slippe jubelen løs.

Vi avsluttet sesongen med airball-kamper, pizza og Champions League på Årnes klubbhus. Det har vært en super sesong (selv med et par armbrudd og et par coronatilfeller i laget!!!) En herlig gjeng med flott ungdom! Trenere og lagledere ønsker alle gutta lykke til nå som noen fremdeles spiller G16 neste år og andre går opp til G19/junior.

De to foregående ukene har vi spilt 2 kamper mot Ull-Kisa. De blei også avdelingsvinnere i sin gruppe. Vinneren av disse 2 kampene blei avdelingsmestere. Ull-Kisa vant 2-1 på Årnes og 2-0 hjemme på Jessheim, så vi gratulerer dem som mestere. Vi henger absolutt ikke med hodet av den grunn!!!

Comments are closed.