Strålende sesong for Team Nes G14

Posted by Teamnes on november 15, 2021
Nyheter

Med en temperatur godt under 0 startet G14 oppkjøringen til sesongen 2021 for alvor 3. januar. Gutta var klare, trenerne var klare og alle håpet på at dette skulle bli en normal sesong etter at korona ødela mye av første sesong i ungdomsfotballen. Det skulle imidlertid vise seg at korona skulle stikke en og annen kjepp i hjula denne sesongen også. Det hindret likevel ikke at det til slutt ble en meget god sesong for spillerne på Team Nes G14.

Fram til påsketider ble treningshverdagen til gutta i preget av koronarestriksjoner. Det var perioder vi måtte holde treninger der spillerne fra Vormsund Ungdomsskole og Runni Ungdomsskole trente hver for seg, og i en annen periode ble det holdt styrkeøkter og teoriøkter på Teams fordi aktiviteten var stengt ned. All ære til gutta i disse periodene, de møtte opp og var positive i en vanskelig treningsperiode. Heldigvis normaliserte forholdene seg noe etter påske, og det var tilbud om 3-4 treninger i uka siden da. Vi forsto etter hvert at seriespill og kamper ble vanskelig å få gjennomført før sommerferien, men spillerne møtte likevel opp på trening og gjorde et godt treningsarbeid. Og belønningen kom i slutten av juni, i form av treningskamp mot Ull/Kisa. 19 spillere deltok i lagets første kamp på 7 måneder, og vi kunne reise fra Jessheim med en flott 2-1- seier.

Et av de store målene for sesongen var å gjennomføre høstsesongen med 2 lag, dette var et viktig mål for at alle skulle få et godt kamptilbud. Vi var nok i utgangspunktet litt for få spillere i troppen til 2 lag, men med noe hjelp fra yngre lag fikk vi det til. Og når vi oppsummerer: ikke bare gjennomførte vi, vi gjennomførte på en meget god måte!

Tidlig i august spilte vi to treningskamper, mot Bjørkelangen og Borgen. Disse ga en seier og et tap. I midten av august var det seriepremiere for Team Nes 2, borte mot Bjørkelangen. Bjørkelangen, et lag vi tapte mot 14 dager tidligere, skulle vise seg å bli for sterke og vi reiste hjem med 0-2. Dagen etter skulle Team Nes 1 spille borte mot Skedsmo, et lag vi hadde slitt med å ta poeng fra tidligere. Til tross for en tidlig ledelse og en jevn kamp, ble det 1 målstap i sesongens første kamp for Team Nes 1.

Selv om serieåpningen ble tung, fortsatte vi å ha trua på at dette kunne bli en god sesong. Allerede i serierunde 2 ble tap snudd til seier, Team Nes 1 vant 8-0 over Nittedal og Team Nes slo Lørenskog 9-2. Team Nes 1 så seg aldri tilbake og vant sine resterende kamper. Det ga 1. plass i 2.divisjon 2 poeng foran Skedsmo, med hele 41 scorede mål og bare 8 innslupne( 4 av dem kom i første kamp). Team Nes 2 avsluttet også veldig bra, de siste 5 kampene ga 3 seire, 1 uavgjort og et tap. Det ga 3.plass i 3.divisjon, vi scoret mest mål i serien og holdt godt tett bakover.

Hovedtrener Truls Frogner har sesongen gjennom hatt et avslappet forhold til resultater og tabellplassering, han har vært opptatt av utvikling. Vi har sett igjen det vi har trent på i kampene vi har spilt, og da må vi vel også kunne si oss fornøyd med utviklingen denne sesongen. Truls har til hver kamp hatt tre fokusområder, det har f.eks. vært høyt press, bakrom, bredde, skape rom for andre og bruke rommet som andre har skapt. Fokusområdene har variert fra kamp til kamp, men fokusområde 3 har alltid vært: Ha det gøy! Det har vi klart, og når alt kommer til alt er det vel derfor vi driver med fotball. Og da må sesongen vurderes som vellykket.

Et annet meget gledelig poeng med denne sesongen, er at vi fra sommeren har økt troppen med 6 spillere.

Nå er vi klare for å ta steget opp til G16, og gleder oss allerede til nye kamper om mål og poeng. Men ikke minst å utvikle oss videre og aller viktigst: Å ha det gøy med fotball! Og vil du være med å ha det gøy med oss, ta kontakt!

Comments are closed.