Flott debut av J13

Posted by Teamnes on april 07, 2022
Nyheter

Med nytt samarbeidslag for jenter f2009 var det 14 spente jenter som stilte til sesongens første seriekamp borte mot Gjerdrum. Med tidlig sesongstart er det ikke mange treningene disse jentene, og hovedtrener Charlotte Solberg Damstuen har rukket å ha, men på tross av det, tar de et godt grep om kampen med fokus på pasninger og å holde ballen i laget. Jentene virker trygge på seg selv og hverandre og med en god posjon innsats, så trykker vi på mot Gjerdrum sitt mål i store deler av kampen. Jentene spiller som et lag og alle bidrar med kampvilje og innsats i alle faser, keeperen vår gjør også en strålende jobb! Kampen ender uavgjort 2-2, noe spillere og trenerteamet er meget godt fornøyd med. Dette ble en god start og vi gleder oss til fortsettelsen! 😃

Foto: Rune Tommelstad

Comments are closed.